A mai hírösszefoglalóból is kiderül sok érdekesség hazánk hírességeinek életéből, nézzük, ki mivel került címlapokra.

Nyaralás helyett egy pékségben lett eladó a 17 éves Schobert Lara – írja a Bors. A fiatal lány a családja által szervezett alakreform táborban lehetne Santorini szigetén, ám inkább a munkát választotta.

A saját döntésem volt, hogy itthon maradok. Dolgozni szeretnék, meg akarom ismerni az üzletünket, a termékeket, a vendégeket és nem mellesleg pénzt is szeretnék keresni. Utálok ugyanis kölcsönkérni a szüleimtől. Nagyon sok munkát igényel ez a folyamat, mert nekem a Schobert névvel duplán meg kell dolgoznom mindenért, a sikerért, az elismerésért. Nagyon sok előítélettel találkozom. Van, aki nem ismer, de meghallja a nevem és azonnal utál.

További hírek

Gáspár Evelin a Fókusznak azt nyilatkozta, mostanra sikerült elfogadnia a testét, ám hiába van bombaformában, a közösségi oldalán folyamatos támadások érik. Sőt többen amiatt is bántják, hogy nem felel meg a roma kultúrának, mert túl sokat mutat magáról az interneten.

Én soha nem voltam hagyománykövető, illetve nem olyan nevelést kaptam. Mi a legmagyarosabb típusú romákba esünk be itt Magyarországon, és mi nem követtük soha a hagyományokat.

 – mondta többek között Gáspár Evelin.

Tavaly júniusban állt volna oltár elé Majka és szerelme, Majoros Hajnalka, ám a koronavírus-járvány keresztülhúzta a számításikat. A pár tíz éve van együtt és két gyermekük született. Az énekes párja a családi nyaralásról posztolt egy közös fotót és írt pár sort, melyből kiderült, hogy hamarosan megtartják az esküvőt.

Csak engedd, hogy a válladra hajtsam a fejem, ez a megnyugvás, ez a szerelem. Gyermekeink apukája, esendő szívem örök párja, elveszel Te, elveszlek én, s együtt hajózunk a vágy tengerén. Ezt ne keressétek, most írtam ki magamból. Igen, most kiléptem a komfortzónámból, mert ahogy közeleg a nagy nap, egyre érzelgősebb vagyok

  – írta Majoros Hajnalka.

Andy Vajna még életében azt tervezte el, hogy filmet készít a legendás futballistának, Puskás Ferencnek, a Puskás-film azonban éppen az özvegye, Vajna Tímea miatt nem valósult még meg – állítja a Blikk. Mint kiderült, a producer halála után a film jogai Vajna Tímeára szálltak, ám az elmúlt egy évben semmilyen előrelépés nem történt az ügyben, a Nemzeti Filmintézethez sem érkezett beadvány a Puskás-film kapcsán.

Kalandtábort indít gyerekeknek Kucsera Gábor – írja a Bors. A sportoló célja, hogy kizökkentse a fiatalokat, akik szerinte túl sokat ülnek a számítógép előtt.

Igazi apás-fiús program lesz, ugyanis a lányok nem tudnak velünk tartani, hiszen Szabina nemrég adott életet a harmadik gyerekünknek. Kicsit kiszakadunk itthonról és így neki is meg tudom mutatni azokat a csodás élményeket, amiket én is átéltem az ő korában

 – mondta a lapnak Kucsera.