Ha ön rendszeresen nézegeti az Instahíradókat a Velveten, bizonyára megfigyelte, hogy van néhány olyan női instagramozó, akiktől rendszeresen szemlézünk attraktív kontentet. Az alábbi összeállításban többen is újra felbukkannak közülük, de természetesen mindannyian friss fotókkal!

Vajna Tímea vasárnap még Malibuból jelentkezett be, napozás közben fotózta le magát.

Andy Vajna özvegye aztán kedden már Hawaii-ról posztolt, a naplemente előtt egy rövid ujjú, mégis bikinifelsőre emlékeztető topból és egy miniszoknyából álló szettben pózolt.

Szintén két poszt következik most Opitz Barbarától is. Az énekesnő kedvenc színe a rózsaszín, de ezúttal egy sötét szettben fotózták, aminek a legizgalmasabb részlete, hogy a forrónadrág annyira forró, hogy oldalt fűző tartja össze.

De a legfrissebb posztjában Opitz Barbara megint rózsaszínben szelfizik. Az X-faktort 2016-ban megnyert énekesnő azt írja egy másik hasonló posztjában, hogy szombaton Kápolnán fog fellépni.

Mészáros Mercédesz Kanadában élő influenszer ezúttal a sziluettjét mutatta meg az alábbi poszttal.

A Feleségek luxuskivitelben című realityből is ismert Molnár Nini saját fürdőruhamárkájának fotóival ünnepli, hogy végre tényleg beköszöntött az igazi bikiniszezon, mert 30 fok fölé ment a hőmérséklet.

Jakabos Zsuzsanna van még hátra, a mindig jó érzékkel instagramozó úszónő az alábbi képpel köszönt be tegnap este.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Instahíradó: Vajna Tímea Malibuból Hawaii-ra ment szexizni

7 attraktív fotó 5 hazai, ismert nőtől. Vajna Tímea nyaralni ment, Opitz Barbarának fűzős a forrónadrágja és más érdekességek.

3 · Jun 16, 2021 03:44pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments