Augusztusban ismét nagyszabású gálaesten gyűlnek össze a Miss Balaton korábbi királynői és udvarhölgyei. Az augusztus 13-i eseményre hivatalosak a versenyző lányok mentorai, így a rendezvényre érkezik majd Epres Panni, Horváth Éva, Dukai Regina, Gelencsér Tímea és Iszak Eszti is – derül ki a Miss Balaton sajtóközleményéből. 

Horváth Éva büszke rá, hogy hosszú évek óta egyengeti a felfedezettek útját.

A Miss Balaton filozófiája a folytonos megújulás, a fiatalság és szépség megélése, amely során megtanuljuk önmagunkat, megismerjük a határainkat, keressük a belső harmóniát. Hiszek benne, hogy a külső szépség a belső stabilitásnál és önazonosságnál kezdődik.

– vélekedett az egykori szépségkirálynő, aki nyár végére várja második gyermekét. Iszak Eszti is oszlopos tagja a felkészítő csapatnak, sőt idén ő lesz az est háziasszonya is.

Nyaraim meghatározó élményei a Miss Balaton események, büszke vagyok rá, hogy részt vehetek ebben. Rengeteget ad ez a közösség azon felül is, hogy nagyon szeretem a feladatomat is, ami két irányú: egyrészt a felkészítő folyamatban való részvétel, másrészt a gála vezetése

 – mesélte a nemrég menyasszonnyá váló modell.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Újra Miss Balaton gála lesz Balatonfüreden

Augusztusban ismét nagyszabású gálaesten gyűlnek össze a Miss Balaton korábbi királynői és udvarhölgyei.

0 · Jul 12, 2021 12:30pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments