Fehérneműs képeket készített Annoni Zita több magyar híres nőről egy kampányhoz, amelynek neve #nembajhaváltozol.

A kampány nagykövetei arra hívják fel a figyelmet, hogy női test változása normális folyamat. Dallos Bogi, Molnár Szilágyi Szilvia és Szentesi Éva mellett Iszak Eszter is megmutatta magát a kamerának, arról beszélve, miért volt gondja a külsejével hosszú ideig.

Nagyon sokáig nem voltam elégedett a testemmel, sok olyan dolog volt, amit megváltoztattam volna rajta. Sokat csúfoltak, főleg abban az időszakban, amikor nagyon-nagyon vékony voltam: ment az elöl deszka-hátul léc és a hasonlók. Szerintem úgy harminc éves kor fölött kezdik el a nők sokkal jobban elfogadni és szeretni magukat, ez velem is így történt. A betegségeim miatt nehéz évet tudhatok magam mögött, néha nem volt egyszerű elfogadni a gyógyszerek és a hormonproblémák miatt átalakult testem, de már sokkal jobban figyelek a mentális és fizikai egészségemre

–  idézi a sajtóközlemény Iszakot, aki vallja, hogy mindenkinek sporttal és megfelelő táplálkozással a saját testéből kell kihoznia a maximumot, nem másokhoz hasonlítani magát.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Iszak Esztert elöl deszka, hátul lécnek csúfolták

Híres magyar nők fehérneműben buzdítják testük elfogadására nőtársaikat.

45 · May 04, 2021 02:24pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments