Bár a világhírű modell élete legszebb időszakát éli, a szülés és a vajúdás alaposan megviselték. Legújabb vlogjában őszintén mesélt átélt kínjairól.

Mint kiderült, Mihalik Enikőnél július 12-én, késő este kezdődtek a fájások, amit rövidesen a nyákdugó távozása követett. A magzatvize ekkor még nem folyt el. Másnap a férjével bementek a kórházba, ahol néhány vizsgálatot követően hazaküldték a párt. Pár nappal később újra a kórházban találták magukat és amikor már az orvosok a szülés megindítása mellett döntöttek, a modellnél beindult a folyamat: néhány óra múlva már a karjaiban tarthatta a kislányát – szemlézte a Bors.

Hiába végeztem felkészítést, hiába volt dúlám, nekem erről senki semmit nem mondott. Mindenre fel voltam készülve, mindenféle szarra, a legrosszabb, tényleg, minden előttem volt, de ez az egy... ez teljesen ismeretlen volt számomra.

– utalt a szülését megelőző kínzó állapotra Enikő.

Azért legközelebb remélem, nem ilyen lesz.

– tette hozzá a videójában az újdonsült anyuka. Itt pedig azt az Instagram-fotót láthatják, melyet maga a modell osztott meg pár napja a gyerekéről.

Mihalik babavárás előtti nagy bejelentése az volt, hogy hozzáment Korányi Dávidhoz, aki Karácsony Gergely városdiplomáciai főtanácsadója.