GettyImages-1183666996

Drogfüggő lett Mena Suvari, miután megerőszakolták

2021.07.29. 14:52

Mena Suvari mindössze 12 éves volt, amikor a bátyja egyik haverja brutálisan megerőszakolta. A színésznő a traumatikus élménnyel csak nehezen birkózott meg, s nem tagadja, egy időben drogproblémái voltak emiatt. 

Néhány nappal ezelőtt a Velvet is megírta, hogy az Amerikai pite című film színésznője a memoárjában árulta el, hogy korábban többször zaklatták szexuálisan, ami szinte az egész életére kihatott. Elmondása szerint sosem volt lehetősége egészséges párkapcsolatban élni, de volt idő, amikor a kábítószerekkel is meggyűlt a baja – írja a Mirror.

Hogy a fájdalmamat enyhítsem, drogozni és inni kezdtem. Miután megerőszakoltak, soha semmi sem volt már rendben az életemben. Furcsa érzés azt mondani, hogy nemi erőszak, mert miután megtörtént, nem kötöttem ki a kórházban. Nem vesztettem el az eszméletemet. De attól ez még erőszak, hiszen könyörögtem, hogy ne csinálja.

– írta a kötetben Suvari, aki elmondása szerint feloldozást talált abban, hogy meg mert nyílni múltjával kapcsolatban. 

Az alkohol mellett fűhöz, kokainhoz, kristályhoz, ecstasyhoz, gombához  és meszkalinhoz nyúltam. Ezzel próbáltam túlélni és kiszakadni az életemből, ami a pokollal volt egyenlő. 

– vallotta be az Amerikai pite sztárja.