A mai nap sem maradhat ki a szokásos hírösszefoglaló, melyben a hazai hírességek életének legfrissebb történéseit írjuk le röviden.

Hajdú Péternek hamarosan megszületik a harmadik gyereke. Szerelme, a 25 éves Eszter az elmúlt 8 hónapban kétszer is teherbe esett, de mindkétszer elvesztette magzatait. Tavaly augusztusban ráadásul ikerbabákat vártak. A pár most repes a boldogságtól, hiszen mint kiderült, Eszter újra várandós. 

Valóban nagyon boldogok vagyunk, mert igen, igaz a hír, babát várunk.

– mondta a Blikk érdeklődésére a Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója.

Már túl vagyunk a kritikus időszakon és bízunk abban, hogy ezek után is minden rendben lesz.

– jelentette ki Hajdú Péter.

További hírek

A napokban mutatták be a TV2 új kaland-realityjének, a Totemnek a szereplőit. Csősz Boglárka is helyet kapott a csapatban. A híresség a Mokkában beszélt arról, milyen csalódások és sérelmek érték a forgatás alatt.

Nagyon sokszor csalódtam az emberekben. Lesznek drámai pillanatok, mert az én személyiségem sok esetben kivált dolgokat emberekből, akik takargatni szeretnének valamit és terveket szőnek és nem a csapatszellem lényeges számukra, hanem nagyon öncélú dolgok. Azokkal keményen fogok küzdeni, nyilvánosan is.

– mondta többek között Csősz.

Sebestyén Katja, a Sztárban sztár leszek! 39 éves énekesnője a harmadik gyermekével várandós, már a 4. hónapban van – számolt be róla a Tények Plusz. Sebestyén sok vetélésen van túl, éppen ezért a 12. hétig titkolta, hogy állapotos.

A terhességet már tudtam az esküvő alatt is. Igazából a házasságunk egyik okának az előrehozása is az volt, hogy még azért szépen nézzek ki a menyasszonyi ruhában, mert különben augusztusban lett volna az esküvőnk.

– mesélte a művész.

Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge ki akar lépni édesanyja árnyékából. Erről a Blikknek mesélt a Totem című műsor sajtótájékoztatóján, ahol azért volt jelen, mert ő is szerepelni fog a kalandrealityben.

Mindenki tudja, hogy Fésűs Nelly az édesanyám, nem akarok a tényen változtatni, nem is tudnék, hiszen ő szült, de én Horváth Csenge vagyok, egy önálló ember. Attól, hogy valaki valakinek a valakije, az nem jelenti azt, hogy minden az ölébe hullik, ebben a műsorban nekem is ugyanúgy meg kellett küzdenem mindenért, mint a többi versenyzőnek.

– mondta a lapnak a fiatal lány.