Az alábbi hírösszefoglalóban őszi esküvő, kommentcunami és nyitott házasság is szóba kerül, hála hazánk hírességeinek.

Hajdú Péter nem mondott le arról, hogy másodszor is Isten színe előtt vegye el a szerelmét – írja a legfrissebb Story magazin.

Nagyon szeretnék templomban esküdni, de a katolikusoknál elvileg ezt csak egyszer lehet egy életben. Még utána kell járnunk, milyen lehetőségek vannak, de ha ez másodszor nem megoldható, akkor is szeretném, ha valamilyen formában egy pap összeadna minket. (...) Hiszem, hogy Esztivel ez köztünk örökre szól. Az esküvő akár még idén is összejöhet. Nem zárom ki, hogy még ősszel összeházasodunk

– nyilatkozta a tévés a lapnak.

További hírek

A várandóssága utolsó harmadában lévő Horváth Éva fotója megosztotta a követőit. A modellre kommentcunami zúdult, hogy mi történt az arcával. Erről a fotóról van szó:

Horváth másnap kitett még egy fotót, mely mellé azt írta, reméli, hogy ez a képe mindenkinek elnyeri a tetszését.

Járai Máté és felesége, Kíra az utóbbi fél évben nagy változáson mentek keresztül, így úgy érzik, egy időre szüneteltetik a nyitott házasságot. Járai Máté 50 napot volt távol a feleségétől, méghozzá a Survivor miatt.

Kőkeményen edzett, szépen leszálkásította magát, így mikor több hét után először megláttuk egymást, szóhoz sem jutottunk. Le sem tudtuk venni egymásról a szemünket, sem a kezünket. (...) Minden kapcsolatnak megvannak a maga hullámhegyei és hullámvölgyei, nekünk is. Ám most ismét a csúcson vagyunk. Hogy külön voltunk, az megfűszerezte a szerelmünket

– nyilatkozta a Reggeli műsorvezetője a Story magazinnak.

Lánya félretett pénzéből élt Zalatnay Sarolta a koronavírus-járvány alatt, sőt a nehéz időszaknak koránt sincs vége. 

Még most is Niki a családfenntartó, egy koncertgázsi nem hasonlítható össze a fizetésével. Szerencsére nem vagyok egy luxuspipi

– mondta a Borsnak az énekesnő.

Sebestyén Balázs az Instagram és a Facebook-oldalán mondott köszönetet a magyar futballválogatottnak az elmúlt hetek sikereiért. A szerda esti Németország-Magyarország Eb-mérkőzésen a magyarok 2-2-es döntetlent játszottak Joachim Löw csapata ellen, így számukra véget ért a torna.

Köszönjük, fiúk, hatalmas szívvel és lélekkel játszottatok!! (A Szalainak jövök egy körrel!!)

– írta a rádiós.

Miután a Barátok közt 22 év után nyáron befejeződik, a TV2 is bejelentette, hogy megszűnik saját gyártású napi szériája, a Jóban Rosszban. A sorozat idén ünnepelte a 16. születésnapját – írja az Origo.

Dobó Kata a Hot! magazinnak adott egy interjút, melyben elmondta, reméli, hogy lesz olyan férfi, aki elfogadja és megszereti az új, magabiztos énjét. Azt nem tudja például, hogy újra férjhez menne-e.

Nem tudom, hogy ez jelenti-e a kiteljesedést. Fene tudja... Sosem láttam magam fehér ruhában. Az esküvő sosem a párról szól. Én még nem voltam jó esküvőn. Az viszont izgalmas lehet, ha valakivel egy olyan lélekközösség alakul ki, hogy azt tudom mondani: ő a férjem. Nem mondom, hogy soha nem fog előfordulni, hiszen az idő múlásával természetesen megfordulnak az ember fejében olyan gondolatok, hogy mi lesz később, nem szeretnék egyedül maradni stb. Természetesen jó lenne megosztani valakivel az életemet, akivel együtt jó csapatot alkotunk

– nyilatkozta a lapnak. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hajdú Péter másodszor is templomban nősülne, Horváth Éva arcán kiakadtak a rajongók és más hírek

Horváth Éva kommentelői nyomásra második képet is posztolt, Járai Mátéék felfüggesztették a nyitott házasságot és további érdekességek.

0 · Jun 24, 2021 11:26am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments