Újabb bejegyzéssel jelentkezett a Facebook-oldalán Puzsér Róbert, aki ezúttal az RTL Klubon futó Házasodna a gazda című műsort vette célba, annak készítőit és szereplőit igen kemény szavakkal bírálta.

A társkereső reality legújabb évadát nemrég kezdte el sugározni az RTL Klub, ám azt már néhány rész után meg lehetett állapítani, hogy a mostani, azaz a negyedik évad merőben eltér a korábbi szériáktól. A szereplők bevállalósabbak, a kapcsolatok hamar szintet lépnek és rengeteg a műsorban a szexuális tartalom. Az egyik lány például az autóban kényeztette szájjal Gergő gazdát, ami alaposan kiakasztotta a nézőket. Valószínűleg ez volt az a jelenet is, ami Puzsérnál is kiverte a biztosítékot. A kritikus a nemtetszésének egy cikkben adott hangot – figyelt fel rá a Promotions.

Kiemelte, előbb-utóbb minden kereskedelmi tévéműsorból Való Világ lesz. 

Nincs semmi bajom az orális szexszel, akár az első csók után pár perccel is simán belefér – amikor azonban ezt egy tévéműsor szereplője kamerák kereszttüzében, producerek instrukciója nyomán teszi, az valami szörnyű hitványságot jelez. Amint elmarad a tervezett nézettség, az RTL döntéshozóinak egyetlen ötlete marad: sz*pjon a csaj! A műsort gyártó producerek egy népszerűséget és könnyű életet remélő lányt felfoghatatlan mértékű nyilvánosság előtt egy életre stigmatizálnak, hogy a sales-osztályuk jobban tudjon reklámidőt értékesíteni.

Puzsér teljes írása itt érhető el:

A kritikus-közszereplő rendszeresen bírál a celebvilágból ismert személyeket, köztük Csobot Adélt, Majkát vagy Berki Krisztiánt. Korábban Vasvári Vivienről is írt egy hosszú bejegyzésben.