Puzsér Róbert megint lecsapott, Majka, Berki Krisztián, Varga Viktor és Vasvári Vivien után újabb hírességet vett célba: Csobot Adélt. A kritikus nem érti, az énekesnő mit keres az X-Faktor zsűriszékében, ezt hosszan ki is fejtette a Hirklikk című oldalon

A sztárgyár-reality legújabb évadában Csobot Adél szépségversenyző, egykori Miss Nagykároly, egykori Miss Szatmárnémeti és egykori Miss Turismo foglal helyet, aki bár kitartóan kísérletezik az énekléssel, modellként mégis sikeresebb volt, amint ez a címeiből is kiolvasható.

[...]

Csobot Adél azonban annyit haknizott a csodálatos, meseszerű életével meg a párkapcsolati ügyeivel, annyira megbízhatóan szállítja napról napra a legforróbb hálószobatitkokat és a nyílt színi évődést az élettársával, hogy az RTL döntéshozói úgy határoztak, hogy amíg nem találnak egy ütemesen táncoló és vezényszóra vihogó majmot, addig a megfelelő mentor igenis: Csobot Adél

– írja többek között Puzsér Róbert, aki 2012-ben az Csillag születik című, RTL-es tehetségkutató zsűritagjaként szerzett országos ismertséget. Csobot Adél egyébként Dallos Bogit váltja az X-faktorban, aki a készülő lemeze és egyéb elfoglaltságai miatt mondott nemet a szereplésre. Csobot kilenc évvel ezelőtt maga is versenyzőként volt látható a műsorban, a harmadik helyen végzett, Malek Miklós volt a mentora. Most Puskás Peti, ByeAlex és Gáspár Laci a további zsűritagok.

Ki való inkább mentornak egy énekesi tehetségkutatóba ön szerint?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Puzsér Róbert szerint Csobot Adél ne zsűrizzen, inkább modellkedjen

Puzsér Róbert maga is volt zsűritag tehetségkutatóban, de azt mondja, bár Csobot kitartóan kísérletezik az énekléssel, modellként sikeresebb volt.

24 · Jun 01, 2021 04:30pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments