Alább a hazánkban széles körben ismert személyekkel kapcsolatos legfrissebb érdekességeket, információkat olvashatja. Lássuk, ki mivel került címlapokra!

Az RTL Klub Reggeli című műsorának háziasszonya, Szabó Zsófi a ma megjelent HOT! magazin címoldalán szerepel, titkokat róla az egyik korábbi párja, Berki Krisztián árult el a lapnak. A műsorvezetőnő kirobbanó formának örvend, így nem csoda, ha bomlanak érte a férfiak, a hírességek sem tudnak neki ellenállni. Köztük a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka exférje, Shane Tusup sem, de az utóbbi időben Fluor Tomival is hírbe hozták.

A magazinnak Berki árulta el, ki lehet a válófélben lévő tévésnél a befutó.

Zsófi élete legjobb formájában van magához képest, ami azt üzeni „Szabad vagyok!" Rajta van az „Eladó" tábla.A mi kapcsolatunkról úgy fogalmazott, hogy egy „múló rosszullét” volt mindkettőnk számára, ettől függetlenül kedvelem, szoktunk váltani két szót. (...) Zsófiról tudni kell, hogy mindenevő, nála a külső nem számít, de szereti az állított pénztárcájú üzletember típusú férfiakat, ahol nem a vastagság a fő szempont. A covid után Tominak beindultak a fellépései, ezzel így nem lesz gond és mivel Zsófi nem fogja soha feláldozni magát egy férfiért, pont annyi időt lehetnének együtt, ami mindkettőnek kényelmes. Zsófit meg kell tudni megvettetni, úriemberként kell vele viselkedni: Tominak ez is menne. Szerintem Zsófi Tomival jól érezné magát.

– magyarázta az egykori Fradi-vezér, aki mindkét férfinak üzent: ne játszadozzanak egy gyermekes anyukával.

Berki rövid ideig volt együtt színész-műsorvezetőnővel, ám szerelmük valósággal lángolt.

Mint ismert, idén januárban hatalmas bombaként robbant a hír, miszerint Szabó és férje, Zsolt öt év házasság után  elválnak.

egyéb hírek

Dér Heni a Story magazinnak adott interjújában vallott kendőzetlen őszinteséggel az anyaságról. Az énekesnő első gyermeke, Bendegúz kalandos körülmények között, májusban született meg. A csöppség arcát Dér és férje, Bakos Gergő először mutatták meg a nyilvánosságnak. Továbbá az is kiderült, hogy az énekesnőnél csupán a szoptatás okozott nehézséget és hogy sajnálja, hogy nem lett előbb édesanya. Párjával úgy érzik, készen állnak arra, hogy második gyermeket is vállaljanak.

Egyre jobban élvezzük a szülőséget. Olyan felhőtlen és harmonikus az életünk vele, amilyen a várandósság ideje alatt is volt. Ha mindez ilyen marad, jöhet a második baba, mert így könnyen kedvet kapunk. Nem tűnik távolinak a családbővítés.

– magyarázta a lapnak Dér.

Az X-Faktor idei szériájának válogatója már hónapok óta tart, s mostanra az is eldőlt, hogy kik azok az énekesek, akik bejutottak az élő show-ba. Ezt az egyik mentor, Gáspár Laci tudatta az Instagramon.

Story magazin írta meg azt is, miért döntött úgy Lesi László, azaz L. L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga, hogy különköltöznek. Kapcsolatukat nem csupán Körtvélyessy szülés utáni depressziója, de a sorozatos tragédiák is beárnyékolták. A rapper képtelen túltenni magát a kisfia, Dávidka halálán.

Nehéz ennyi szívfájdalommal boldognak lenni. Próbálkoztak, és lehet, fognak is. A sors pedig majd eldönti, van-e még közös útjuk. Egy biztos, Junior számára Lacika és Lili jelenti a világot ás a gyógyírt.

– súgta meg a magazinnak egy közeli ismerős.

A Bors szúrta ki, hogy Vajna Tímea egy sejtelmes fotóval jelentkezett az Instagram-oldalán. A modell-üzletasszony egy titokzatos férfivel látható a felvételen, akit szorosan ölel. Sokan úgy vélik, hogy Vajna visszatalált a szerelméhez, Zolihoz.