Egy új blogbejegyzéssel jelentkezett Tóth Gabi, aki ezúttal az elfogadás témakörét járta körül.

Az énekesnő a csalad.hu-n megosztott bejegyzésében vallott őszintén arról, hogy úgy érzi: a folyamatos támadások ellenére mostanra el tudta fogadni önmagát, ám meglátása szerint ehhez kellettek a pofonok, a fájdalom és az átsírt éjszakák.

Jöttek-mentek a „barátok”, menedzserek, „segítők” az életemben, olyan volt a szívem, mint egy átjáróház. Mire megszerettem valakit, és elhittem neki, hogy én vagyok fontos számára, hogy nekem akar segíteni, kiderült, hogy valójában egy dolog érdekli velem kapcsolatban, és az a pénz. Mindenki formált rajtam kicsit, megpróbált a saját ízlésére faragni, ami ideig-óráig ment csak, mert abban a pillanatban, hogy például póthajat aggattak rám és habos-babos ruhákban fotóztak, bármennyire is mosolyogtam a képeken, az a Barbie baba nem én voltam, és ez rögtön lejött persze a közönségnek is.

– vallja az énekesnő, aki mindenestül meri vállalni magát.

Igen, vannak tetoválásaim, de ettől nem vagyok rossz ember. És igen, nincs érettségi bizonyítványom, de remélem, hogy a Jóisten látja, hogy a szívem tiszta és igyekszem úgy élni az életem, hogy az példa lehessen azoknak az embereknek, akik szintén keresik az útjukat. Rengeteget olvasok, képzem, fejlesztem magam, hiszek az élethosszig tartó tanulásban, még akkor is, ha nincs róla papírom.

– magyarázta Tóth Gabi.