Bár Tóth Gabi és Krausz Gábor megfogadták, hogy gyermeküket nem mutatják többet a médiában, a szülők most kivételt tettek a Nők lapja címoldala kedvéért. Azt mondják, a fotóért nem fogadtak el pénzt:

ez az egyszeri alkalom, hogy a mi döntésünk alapján kislányunk a médiában szerepel. A fotó a Nők lapja Anyák napi számának címlapján fog megjelenni holnap, melyért külön díjazást nem fogadtunk el, továbbra is valljuk, hogy nem fűződhet semmilyen anyagi érdek bármely, gyermekünkkel kapcsolatos megnyilvánuláshoz.

Írja Tóth Gabi az alábbi posztban.

Amint azt a Bors is szemlézi, az interjúban szóba kerül, hogy Tóth Gabi mindössze 16 éves volt, amikor 2005-ben szerepelni kezdett a Megasztár második évadában, ahol végül harmadik helyezést ért el, és innentől kezdve magával ragadta őt a szórakoztatóipar világa. Ennek következtében a tanulmányait sem tudta befejezni, ezért most ezt nyilatkozta:

szeretnék leérettségizni, aztán népzenét, néprajzot tanulni, pótolni mindent, ami kimaradt.

 Az énekesnő azt is említi, hogy pánikbetegségben szenved, és bár erről ritkábban beszél, most a Család.hu nevű oldalon vezetett blogjában is írt erről, többek között ezt:

a pánikbetegségen még nagyon nem vagyok túl, és gyanítom, ez már elkísér életem végéig, csak megtanultam élni vele, és kordában tartani

Tóth Gabi így írja le, milyen nála egy pánikroham:

Nekem legutóbb úgy volt pánikrohamom, hogy éppen magamon altattam Hannit, és minden előzmény nélkül egyszer csak éreztem, ahogy kezd elhatalmasodni rajtam. Miközben a nyugalmat kellett volna sugároznom, a biztonságot ennek a kis életnek, éreztem, hogy belül vihar készülődik, és ha most nem uralom, akkor olyan tornádó lesz, ami mindent elsodor.

Ilyenkor az embernek a környezetében látható-érzékelhető dolgokra kell próbálnia koncentrálni, de egy arcmosás is segíthet, ezekről Tóth Gabi szintén részletesebben ír. Hazai hírességekkel kapcsolatos további friss hírekről-érdekességekről a mai, korábbi összefoglalónkban olvashat ide kattintva.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tóth Gabi szeretne leérettségizni és továbbtanulni

A 33 éves énekesnő azt is megírta, milyen, amikor rájön egy pánikroham – ugyanis pánikbetegséggel küzd.

113 · Apr 29, 2021 02:08pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments