Szikrázott a levegő a Dob + basszus című podcastműsorban, amikor Karácson Tamás, azaz Fluor Tomi kemény kritikát fogalmazott meg Kasza Tibivel kapcsolatban.

A Wellhello népszerű zenei formáció rappere a zenésztársával, Csöndör Lászlóval, azaz Diazzal vendégeskedett a műsorban. Gonosz kommentekre reagáltak, amelyeket a YouTube-on kaptak valamelyik daluk alatt. Mint kiderült, ezeket gyakran olvassák, és van, amikor válaszolnak is rájuk – bukkant rá a Bors.

A rapper kiemelte, azt kifejezetten nem viselte jól, amikor valaki a Szerencsekerék műsorvezetőjéhez, Kasza Tibihez hasonlította. 

Azon de felb.sztam magam! Hát mondom, engem már sokféleképpen sértettek meg, de az, hogy a Kasza Tibihez hasonlít a dalom, az a k.rva anyádnál is durvább. Ha leanyáznak, azt mondom, hogy jó: ütök vagy nem ütök, de ha a Kasza Tibihez hasonlítanak, akkor ütök! 

– szögezte le a rapper, majd elnevette magát. Hozzátette: igaz, hogy elvetemültek, de annyira nem, hogy Kasza Tibit hallgassanak. 

A gúnyos hozzászólók közül volt olyan is, aki megjegyezte, Diaz hangja éppen olyan, mint az R-GO énekeséé, Szikora Robié.

A teljes videó itt érhető el: