Az utóbbi időben csak úgy sugárzik a nőiesség Britney Spears Instagram-posztjaiból, ám követőinek nem csupán ez tűnt fel, hanem az is, hogy mennyire megnőttek a popdíva keblei. A 39 éves énekesnő azonban határozottan tagadja, hogy kés alá feküdt volna. 

Nem csináltattam meg a melleimet, és nem is vagyok terhes. Ezeken a képeken csak azért tűnhet nagyobbnak a mellem, mert jóízűen eszem!

– szögezte le a popdíva, majd azt is kifejtette, miért vetkőzik mostanában olyan sokat.

Van, amikor nem vagyok a legjobb formámban. Igazság szerint ez túl sokszor fordult elő, baromira szégyellem is. Nem szeretném, ha más is látná a gödröcskéket a fenekemen. Szerintem a fellépések miatt lettem ennyire feszélyezett, és ez nem túl vonzó dolog. Mindenesetre lefogadom, hogy sokan tűnődtök azon, miért mutatom meg a testem. Ennek egyszerű oka van: meztelenül születtem erre a világra. Szeretném így is látni magam: könnyednek, meztelennek, mint amikor megszülettem. [...] Nő vagyok, egy gyönyörű és érzékeny nő, akinek szüksége van arra, hogy úgy lássa magát, amilyen valójában. De nem, nem fogok most már csak félmeztelen képeket posztolni magamról, mert ebbe beleunnék, de az igaz, hogy sokat segít, amikor egy kis önbizalomra van szükség. 

– fejtette ki az énekesnő a bejegyzésben.

Ám nem Spears az egyetlen olyan híresség, aki bátran mutatja meg, milyen domborulatokkal áldotta meg a sors. Ilyen gyöngyszemek jönnek most. 

sztárok, akik tagadják a mellplasztikát

Korábban Salma Hayeknek is magyarázkodnia kellett a szembetűnő dekoltázsa miatt.

Sokan úgy vélik, biztosan megnagyobbíttattam a melleimet, de nem hibáztatom őket, mert a melleim régen sokkal kisebbek voltak, a testem pedig karcsúbb. A kebleim több mérettel lettek nagyobbak, fáj is a hátam emiatt. Nem sokan beszélnek erről, de a női test változásával a keblek is megnőnek. A kilók felszaladásával megduzzadnak a mellek is, és a szoptatás után sem lesznek olyanok, mint régen. A menopauza is okozhatja, nálam ez a helyzet.

– magyarázta korábban a Mirror riportjában az 54 évee színésznő. tk3s 20200105 zbp z03 127

A nagyobb domborulatok kedvéért Jennifer Lopez sem vállalta be a mellműtétet, bár a színész-énekesnőnél legtöbbször az merül fel, hogy botoxoltatott.

Már vagy ötszázmilliószor elmondtam... Soha nem botoxoltattam, semmim nincs feltöltve és soha nem műtettem meg magam. Ezt csak úgy megsúgom. Engem az tart fiatalon és gyönyörűen, hogy pozitívan gondolkodom, kedves vagyok és próbálok segíteni másoknak. 

– szögezte le korábban az 52 éves Lopez, szavait a news.com.au idézte. 

Az egykori Disney-sztár Demi Lovato pedig korábban azt vallotta, idomai azt követően lettek teltebbek, hogy felül tudott kerekedni hosszú évek óta tartó evészavarán.

Fun fact: soha nem voltak melleim, amíg azt nem kezdtem enni, amit csak akartam. Egész életemben utáltam, hogy kicsi a mellem, aztán amikor magam mögött hagytam az étkezési zavaromat, megkaptam azt, amire vágytam. Ez nem push-up és mellműtétem sem volt soha. MINDEN IGAZI.

– írta egy korábbi Instagram-posztjában az énekesnő. tk3s face celebs instagram twitter 35176087