Meglepően őszinte bejegyzéssel jelentkezett az Instagram-oldalán Polgár Tünde. A Feleségek luxuskivitelben egykori sztárja a Seychelle-szigeteki nyaralásán készült felvételek közül mutatott követőinek néhányat, melyeknél megjegyezte: bár az utóbbi időben hanyagolta a rendszeres testmozgást, alakjával mégis elégedett.

Sőt: úgy véli, az 50 az új 30. Alakjára az anyutest kifejezést használta. Nemrég egyébként hasonló összeállítást tettük közzé a Velveten, abban azokat a hollywoodi filmcsillagokat mutattuk be, akik nem görcsölnek rá arra, hogy tökéletes kockahasuk legyen.

Már nem félek megmutatni a testem, elfogadni önmagam! Meg nem emeltem a fenekem mozogni a Covid alatt - nem vagyok rá büszke -, így picit szétfolytam és növesztettem úszógumit is. Így maradt az anyutest. De nem fogok emiatt görcsölni -kiélvezem a nyár minden pillanatát! Ha nem insta-kompatibilis a testem-egye fene! Koncentrálj a mosolyomra! Vagy lapozz tovább! Arra bátorítok minden nőt, hogy tanulja meg szeretni önmagát! Ilyen vagyok Én - egy szál mosolyban, anyutestben - de boldogan! És a hangsúly az utolsón van! Ez a kép számomra egy végtelen boldog pillanat memoárja!

– olvasható Polgár posztjában.