Adam Sandler sosem volt igazán sportos testalkatú, az internetezők mégis rácsodálkoztak azokra a lesifotókra, amelyek néhány nappal ezelőtt készültek róla. A színész aputestet villantott, de nem ő az egyetlen hollywoodi filmcsillag, akin van egy kis felesleg.

Sandler jelenleg Spanyolországban van, gőzerővel dolgozik a legújabb, Hustle című filmjén, de a forgatási szünetekben igyekszik időt szakítani egy kis szórakozásra is. Az 54 éves színész a Palma De Mallorca strandon csobbant egyet, fürdőgatyás aputestét, vagy más szóval: mackós alkatát egy lesifotós több ízben megörökítette – írja a Fox News.

Bár az internetezők jót nevettek a Sandlerről készült képeken, kommentben többen is megjegyezték, mennyire vonzónak találják így a színészt, akinek fizikuma nem a kidolgozott Adonisz-testnek felel meg.

Ám nem a komikus az egyetlen, aki nem görcsöl rá arra, hogy tökéletes, kockahasa legyen. Ráadásul több kutatás eredménye szerint is ez a legkívánatosabb férfitest! 

Will Smith

Will Smith nemrég hatalmas port kavart azzal, hogy megmutatta az alábbi fotót az Instagram-oldalán. A színész akkor úgy fogalmazott, élete legrosszabb formájában van. A kifejezés angol eredetije egyébként dadbod, amely a dad és a body (apa és test) szavak összemosásából keletkezett.

Leonardo DiCaprio

Az Oscar-díjas színész nem kimondottan törekszik arra, hogy kisportolt legyen a teste, ám a nők még így is bolondulnak érte. 

Chris Pratt

A legtöbb portál azt írja, az aputest-imádat néhány évvel ezelőtt éppen Chris Pratt miatt indult útjára. 

Gerald Butler

A Törvénytisztelő polgár és a 300 című filmek színésze, Gerald Butler sem mindig gyúrt a tökéletes izomzatra.

Jason Momoa

Az Aquaman című film sztárját, Jason Momoát Hollywood izomkolosszusai között tartják számon, ám vannak olyan időszakai, amikor nem látogatja sűrűn a konditermet.

Seth Rogen

Puhának tűnő, kerekded férfiidomait Seth Rogen sosem rejtette el. 

Pierce Brosnan

Még mindig bolondulnak a nők a sármos színészért, Pierce Brosnanért, aki már 68 éves.

430
950