Míg az elmúlt egy évben Harry herceg és Meghan Markle 700 ezer követőt veszített az Instagramon, addig Vilmos herceg és Katalin hercegné 1 millió új követőt szerzett magának, sőt a királynő profilja 1,3 millió fővel nőtt. A királyi szakértők szerint ennek az az oka, hogy az embereknek elegük van Markle és párja botrányaiból.

Mióta Harry hercegék bejelentették a királyi családból való kilépésüket és az Egyesült Államokba költöztek, rohamosan csökken a népszerűségük. A helyzetet tovább rontja, hogy férj és feleség egyaránt olyan kijelentéseket tesz a családjuk ellen, mellyel alaposan magukra haragítják az alatvalókat – írja a The Sun.

Azt mondják az embereknek, hogy legyenek együttérzőek, pedig egyikük sem könyörületes a saját családjával szemben. Panaszkodnak az éghajlatváltozásra és azt mondják, legyünk zöldek, mégis magánrepülőgépekre pattannak. Az emberek úgy döntöttek, hogy nem értenek egyet a viselkedésükkel, és inkább kikövették őket.

– nyilatkozta a királyi szakértő, Angela Levin. Az érintett The Duke and Duchess of Sussex nevű oldal elhagyása egyébként nem valószínű, hogy foglalkoztatná a párt, mivel már jó ideje nem ez a hivatalos Instagram elérhetőségük.