GettyImages-1338333006
2021.09.06. 11:13

Magabiztosan szállt be a dekoltázsháborúba a Velencei Filmfesztiválon Demi Moore, akinek ezúttal egy merész, fehér ruhára esett a választása. Az 58 éves színésznő a mélyen dekoltált, haskivágással is rendelkező estélyiben lehengerlő látványt nyújtott a vörös szőnyegen.

Ám az emberek nem csupán a ruháról beszélnek: többeknek az is feltűnt, hogy valami nem egészen stimmel Moore melleivel. A hollywoodi díváról korábban is készültek olyan képek, amelyek az elszabott plasztikai műtétjeiről árulkodnak: legutóbb a párizsi divathéten sminkelték ki érdekesen, és talán a szájával is csinált valami szokatlant, hogy elsőre nem is feltétlenül ismertük volna meg. 

Most is hasonló a helyzet, ám ezúttal nem feltétlenül az arca, hanem a keblei miatt megy a találgatás: vajon a bal mellén egy rosszul sikerült szépészeti beavatkozás nyoma látható? 

GettyImages-1338332772

Mutatjuk közelebbről is:

GettyImages-1338332772

Íme egy másik felvétel, ezen már az is látszik, hogy az arcát is plasztikáztatta. Mintha egy teljesen más nő nézne ránk ezen a felvételen:

GettyImages-1338332782

Demi Moore-t korábban is vádolták már azzal, hogy kés alá feküdt a fiatalosabb külsőért.  A Daily Mail szerint a színésznő korábban reagált az ezzel kapcsolatos pletykákra, meg arra, hogy mennyi pénzt szánt műtétekre.

Megcsináltattam már magamon egy pár dolgot, de az arcomhoz nem nyúltak hozzá. Idegesít már, hogy állandóan a külsőmről pletykálnak vagy hogy mennyit költöttem a szépészeti eljárásokra. De tudjátok mit? Egy nap lehet tényleg kés alá fekszem! 

– fakadt ki korábban az Elle magazinnak Moore.

Azóta talán tényleg meggondolta magát.

Sokak szerint már nem önmaga.