Az énekes egy esküvői fotó kíséretében beszélt arról, miért volt egyházi szertartás, milyen volt az esküvői menü, illetve milyen zene szólt a nagy napon.

Ahogy korábban a Velvet is megírta, 2021.08.27-én összeházasodott Dallos Bogi és Puskás Peti. Mindketten felvették egymást nevét, így hivatalosan már Puskás-Dallos Boginak és Puskás-Dallos Petinek kell szólítani őket. A pár azóta temérdek fotóval és beszámolóval örvendeztette meg a rajongóit. Most itt egy újabb, méghozzá a férjtől.

Harmadrészt pedig úgy éreztem a mi esküvőnk is tökmás mint amilyen akár a szüleinkké volt: vega/vegán ételek az asztalon, Backstreet boys üvölt a hangszóróból,figyelünk hogy minél kevesebb hulladék képződjön , egy erdő közepén egy pajtában táncolunk messze a várostól, valaki egy nyári ingben örjöng egész éjszaka a koktéloktól megvadulva. De maga az Igen, egy olyan épületben történik, egy olyan szertartáson, ami évszázadok gondolatait,kultúráját,művészetét,hitét őrzi és ugyanazt az esszenciát, amire felesküdtek a felmenőim is messzi korokban: megőrizzük két ember szerelmét, megteszünk mindent a családunkért és jobb helyet próbálunk teremteni a világból azzal, hogy már nem csak a saját boldogulásunkra törekszünk. Komolyan vettük és én úgy érzem így is sikerült.

 – olvasható többek között a bejegyzésben.