Ma is csokorba szedtük a friss híreket hazánk hírességeiről. Lássuk, ki mivel került címlapokra!

Bár teljesen más vallást gyakorolnak, Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor szerint nincsen ezzel semmi probléma. Az énekesnő és a sztárséf harmóniában élnek, és azzal, hogy sok mindenben különböznek, egy jobb értékrendet tudnak teremteni kislányuknak, Hannarózának.

Gabival máshonnan jövünk, más a vallásunk, és ez így van rendjén. A feleségem keresztény, édesapám gyerekként ortodox nevelést kapott, nagyapám ráadásul rabbi volt. Tény, édesanyám elvesztése igencsak megingatott a hitemben, ettől még zsidó embernek tartom magam. Mégsem volt bennem semmiféle rossz érzés, mikor a feleségem kérte, hogy a lányunk, Hanni legyen megkeresztelve.

– fogalmazott a Story magazinnak Krausz. 

egyéb hírek

Tápai Szabina és Kucsera Gábor harmadik közös gyermeke, Bella júniusban született meg. A kislányt a büszke szülők először a Story magazin címlapján mutatták meg. A képet a csöppségről fentebb láthatja.

Tápai korábban úgy fogalmazott, családjukat nem bővítik tovább.

Jelen pillanatban úgy érzem, több gyereket nem vállalunk. Ez a szülés volt fizikailag a legkeményebb és a legnehezebb, két kihordott baba után már máshogy zajlik egy császármetszés.

– szögezte le kislánya születése után a Bestnek az egykori kézilabdázó.

Stohl András családjában is nagy a boldogság: a színész elsőszülött gyermeke, Stohl Luca táncművész-műsorvezető múlt hétvégén ment férjhez, a titokzatos "B"-hez. Stohl az esküvő apropójából az unokákról mesélt.

Hát... furcsa belegondolni. Nem tudom még elképzelni, milyen nagypapa leszek. A gyerekeimmel nagyon szoros baráti viszonyban vagyok, gondolom és remélem, hogy majd az unokával is sikerül egy ilyen érzelmekkel teli, szoros köteléket kialakítanom.

 – magyarázta a Borsnak a színész.

Kulcsár Edina visszaült az iskolapadba. Az egykori szépségkirálynő filmszínészi babérokra törne, régóta nagy vágya, hogy színésznő lehessen. A kétgyermekes modell-üzletasszony elárulta, Anger Zsolt képzésére jelentkezett.

Szeretnék egy picit jobban elmélyülni ebben a szakmában. Kiskoromban is jártam színitanodába és nagyon szerettem. Aztán az osztályfőnököm középiskolában mindig mondta, hogy Edina, annyira jó színész lenne.

– magyarázta Kulcsár az RTL Klub Reggeli című műsorában.

A Rádió1 lemezlovasa, Cooky örömmel újságolta el az Instagramon, hogy kisfia, Kevin óvodás lett. 

Mindig nehéz elengedni Kevint. Mint apuka elmondhatom hogy nagyon érzékeny voltam. De most óvodás lett a nagy fiú. Sok sikert nagy fiam!

– írta a büszke apuka a fotóhoz, amit ide kattintva tekinthet meg.

Mai hírösszefoglalónk végére értünk, viszlát!