Tizenegy év után véget ért Tolvai Reni és Kállay-Saunders András kapcsolata, amit a sasszemű rajongók már hónapok óta sejthettek a páros közösségi oldalairól. 

Tolvai 17 kilós fogyása sem a véletlen műve, aki a jelek szerint remekül érzi magát a bőrében. Nem is kesereg a szakítás miatt: az énekesnő élvezi, hogy szingli lett, egyelőre nem akar új férfit az életébe. Ezt az egyik közeli ismerőse is megerősítette.

Teljesen felszabadult! Most is rengeteget dolgozik, de amíg korábban a munka mellett megmaradt kevés szabadidejét Andrással töltötte, most ezek az órák kizárólag róla szólnak és arról, hogy jól érezze magát. Először a külsejét változtatta meg, aztán talán emiatt az élethez való hozzáállása is megváltozott, mintha végre magára helyezte volna a hangsúlyt. Valahol a szakítás is ennek a nagy változásnak a folyománya, eredménye. És úgy tűnik, bármennyire is fájdalmas dolog tizenegy év után elengedni valakit, Reni nem szeretne szomorkodni.

– mondta a Blikknek a neve elhallgatását kérő ismerős, aki hozzátette: bár az énekesnőre korábban nem igazán volt jellemző az, hogy bulizni járjon, mostanában igen sokszor tette. Koncertekre is megy, élvezi, hogy a tömegben táncolhat.

De a barátnőzés és a bulik mellett az utazásra sem mond nemet.

És sorban zsebeli be követőitől a dicséreteket.

Nem a fürdőruha áll jól. Te állsz jól a fürdőruhának.

– szögezte le egy kommentelő.

Kállay-Saunders és Tolvai még a 2010-es Megasztár alatt szerettek egymásba, s bár úgy tűnt, minden rendben van köztük, kapcsolatuk mostanra végleg zátonyra futott. Az énekesnő egyébként idén tavasszal még az eljegyzésről beszélt, ám a gyűrűre ezek szerint hiába várt.