még javában tombol a nyár, ez a széles körben ismert személyek közösségi oldalán is megmutatkozik. mutatjuk a legfrissebb, attraktív bejegyzéseket!

A Megasztár korábbi győztese, Tolvai Renáta egy újabb mallorcai szelfivel örvendeztette meg rajongótáborát. Az énekesnő még július végén járt Spanyolország legnagyobb szigetén, ám úgy tűnik, van még pár olyan jól sikerült szelfije, amelyet még nem osztott meg. A sasszemű követőknek az is feltűnt, hogy az énekesnő combjai közé egy vodkás üveget szorít.

Kárpáti Rebeka Görögországba, Míkonosz szigetére utazott, ahol egy hófehér bikiniben fotózkodott. A modell-influenszer életében először pihen ezen a különleges helyen.

Szégyen-gyalázat, hogy mikor megérkezel életedben először Mykonosra az egész délutánt átalszod a hűvös szobában, mintha fejbe vertek volna. Nem baj, újult erővel csapok a lecsóba holnaptól. Egyébként: 2 óra alatt itt voltunk Ryanair-rel, előző napi PCR leletet hoztunk illetve egy kötelező PLF formot kellett kitöltenünk előzőleg. Érzekéskor szúrópróba szerinti gyorsteszt és ennyi.

– fogalmazott a posztban.

Magyarország legtöbb szakmai díjjal kitüntetett DJ-je, Metzker Viktória a Mátrakeresztesen járt, ahol egy különleges szabású fürdőruhába bújt.

Horváth Éva Szentendréről jelentkezett be, választása egy testhez simuló fekete ruhára esett, amely szépen kiemelte terhespocakját. Az egykori szépségkirálynő a második kisfiát hordja a szíve alatt, s bár már a várandóssága utolsó heteiben jár – nyár végére van kiírva – a csöppség nevét egyelőre nem választották ki a párjával.

A 2010-es Miss World Hungary győztese, Dobó Ági egy piros bikiniben pózolt a Tiszánál.

A Groovehouse énekesnője, Kis Judy Noszvajon töltődött fel. Kirobbanó formának örvend.

Laskai Lili, azaz Lil G az elmúlt néhány napot a Balatonnál töltötte a vőlegényével, előtte azonban egy ilyen dögös felvétellel örvendeztette meg követőit. A mai Instahíradót a fiatal rapper posztjával zárjuk. Szép napot kívánunk!