Tóth Gabi belebetegedett a negatív energiahullámba

2021.09.13. 12:13

Az énekesnő a blogján keresztül reagált az őt ért támadásokra. Tóth szerint ő senkit sem bántott azzal, hogy stílust váltott, mégis el kell viselnie a megaláztatásokat.

Mint ismert, a híresség elvállalta, hogy a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus egyik önkéntes hírnöke legyen, majd közzétette Az én szívem című dalát, mellyel alaposan kihúzta a gyufát a kommentelőknél, sőt még Puzsér Róbertnél is. Többen furcsállták, hogy az egykori vadóc, lázadó, tetkós rockerlány hirtelen megtért.

Én a hitemmel, az új klipemmel, az öltözködési stílusommal, a hajviseletemmel úgy gondolom, nem ártok senkinek, ennek ellenére olyan indulatokat váltok ki emberekből, ami teljesen érthetetlen és elfogadhatatlan. Nő vagyok. Valakinek a lánya, a testvére, a felesége, az anyukája, vagy barátja. Egy nő, aki sokáig kereste a helyét, aki próbálta kitalálni, miért érkezett erre a világra és próbált megfelelni vélt vagy valós elvárásoknak. Nő, aki követett el hibákat és vélhetően még fog is, hiszen emberből van. Igen, „kedves” engem ócsároló, tökéletes, elfogadó, mindent (is) jobban tudó embertársaim... én is emberből vagyok. Vannak érzéseim. Ha úgy vesszük, jól végeztétek a küldetéseteket, mert most nagyon rosszul érzem magam, nagyon fáj ez a rengeteg támadás.

– írta az énekesnő, majd arról beszélt, hogy fájdalmai is voltak, valószínűleg a bántások miatt.

Egy hét alatt szó szerint belebetegedtem abba a negatív energiahullámba, ami a nyakamba zúdult és ágynak dőltem. Olyan érdekes, de most szembesültem vele, hogy milyen igaz a mondás, miszerint valaki torkig van. A torkom kezdett fájni, de tudtam, hogy most nem fájhat, hiszen pár napon belül volt a nővéremmel közös koncertem. Természetesen azonnal elmentem tesztet csináltatni, ami szerencsére negatív lett, de a fájdalom a torkomban csak nem enyhült, és időközben be is rekedtem. Amikor valaki egy picit is nyitott a spiritualitásra, akkor azért elgondolkodik, hogy „miért veszik el tőlem a hangom?” Mert azt érzem, hogy a szó szoros értelmében nem szólalhatok meg. Ha elkezdem megvédeni magam, azzal csak olajat öntök a tűzre és még több támadás ér. Inkább hallgatok.

 – tette hozzá. Tóth szerint felnőtt nő és anya lett, akinek változott, átalakult a világképe, ezért pedig senkinek nincs joga bántani.