A nem mindennapi felvételek, amelyek a The Sun című brit napilap birtokába jutottak, egy fényűző Las Vegas-i étteremben készültek Nicolas Cage-ről, aki úgy tűnik, alaposan felöntött a garatra a múlt héten.

Az 57 éves színészt – aki egyébként azért kapott Oscar-díjat, mert egy alkoholproblémákkal küzdő férfit alakított az 1995-ös Las Vegas, végállomás című filmben – a lap információi szerint az étteremben tartózkodók először hajléktalannak hitték. Végül kiderült, valójában Cage az.

Az éttermi dolgozók szerint a leopárdmintás nadrágot viselő színész drága whiskeyt ivott, és több feles tequilát is felhörpintett, melyektől ingerült lett. A videó tanúsága szerint Cage-nek azzal is meggyűlt a baja, hogy a papucsát felvegye. Később ordítozni kezdett. A lap azt írja, a felvétel szeptember 13-án, azaz múlt hétfőn készült.

A videó a The Sun oldalán érhető el, de néhány képet mutatunk belőle:

Éppen a bárnál voltunk, amikor észrevettük őt. Először azt hittük, csak egy nagyon részeg hajléktalan férfi az. Lesokkolódtunk, amikor kiderült, hogy Nicolas Cage ücsörög ott, leitta magát a sárga földig, össze is kapott az étteremben dolgozókkal. Ingatag lábakon állt, mezítláb mászkált, a rengeteg whiskey és tequila megtette a hatását. Ordibált az emberekkel, verekedni próbált, mire megkérték, hogy távozzon. Annyira részeg volt, hogy alig bírta felvenni a papucsát, úgy kellett kivezetni őt.

– magyarázta a The Sunnak egy a neve elhallgatását kérő informátor az eset kapcsán.

Nem ez az első eset, hogy Cage-et részegen látták: 2019 márciusában is levideózták, amint ittasan rendezett jelenetet Las Vegasban, amikor a negyedik feleségével, Erika Koike-val akart egybekelni. Négy nappal az esküvő után kérte a házasság érvénytelenítését: azt mondta, túl részeg volt ahhoz, hogy tudja, mit csinál. Egy hónappal később egy Los Angeles-i karaokebárban készült róla hasonló videó.

Az elmúlt egy év egyébként igazi érzelmi hullámvasút volt Nicolas Cage számára. Voltak boldog pillanatai, hiszen ötödjére is megházasodott, a 30 évvel fiatalabb Riko Shibatát vette el, de gyászolt is, hiszen édesanyja, Joy Vogelsang júniusban meghalt.