Kulcsár Edina már több ízben utalt arra a közösségi oldalán, hogy színésznői babérokra törne. Az egykori szépségkirálynő, aki korábban azt mondta, kiskorában is járt színitanodába, már meg is kezdte a felkészülést a színésziskola felvételijére, méghozzá igen lelkesen. 

Férje, Szabó András, azaz Csuti teljes vállszélességgel támogatja, egy valamitől azonban már előre irtózik: nem akarja, hogy gyermekei anyját valaki más csókolja meg a színpadon a szerelmi jelenetekben. 

Egy dolgot nem kedvelek ebben a színészetben, hogy ha majd csókolózni kellene. Persze, ha oda jutunk, minden szerepre mehet, de ezt az egyet nem szeretném. Lehet, ez csak az én problémám, mert bárkivel beszéltünk erről, azt mondták, hogy az csak színpadi és nem igazi csók, de akkor is nehezen lépek túl ezen a tényen.

– vallotta be a Borsnak Csuti, akinek a mindennapok is komoly kihívásokat tartogatnak. Mivel a modell-üzletasszony hétvégente jár majd be az órákra, így a közös gyermekeik, Medox és Nina nevelése ezeken a napokon Csutira hárul. A családfő azt mondja, az altatással szokott meggyűlni a baja, de azt mondja, lesz majd segítsége.

Kulcsár Edina szeptember végén felvételizik a Lumiere Filmiskolába. Ha sikerrel jár, akkor Kerekes Vica és Anger Zsolt osztályában tanulhat októbertől.