Tegnap számoltunk be a Be-YOU-tiful nevű strandpartiról, amit a Lupa Beachen tartottak meg, de egy miniinterjút a mai napra tartogattunk. Az eseményre a modellként-influenszerként is dolgozó Pusztai Olivér ugyanis elhívta Kulcsár Edinát és Csutit, és így hármasban adtak közös interjút a tóparton. A buli fő témája az önelfogadás volt, aminek része az is, hogy az ember mindig szépnek lássa magát, és ne szégyelljen fürdőruhára vetkőzni a strandon, akárhogy is néz ki – természetesen erről az üzenetről beszélgettünk.

Kulcsár Edina mint egykori szépségversenyző azt mondta, hogy különösen közel áll hozzá a téma:

Én is mindig próbálom hirdetni ezt az üzenetet a közösségi oldalaimon, de sokkal könnyebben jön az, hogy másnak tanácsot adj, mint hogy te magad is megfogadd – remélem, itt majd engem is biztatni fognak mások!

Meglepődhet az ember azon, hogy egy modell-szépségkirálynőnek biztatásra lehet szüksége ahhoz, fürdőruhában a nyilvánosság elé lépjen, de Pusztai Olivér hiába nyert szépségversenyt nemrég, megerősítette, hogy attól még, hogy valakinek a teste közelebb van az ideálnak tekintett testalkathoz, egyáltalán nem jelenti azt, hogy könnyen elfogadja önmagát:

Én hat évig modellkedtem, Milánóban kezdtem. Azért hagytam abba, mert olyan testképzavarom lett, hogy pszichológushoz kellett járnom.

Pusztai Olivér hozzátette, hogy a lényeg nem is az, hogy az ember hogyan néz ki, hiszen az ideálisnak tekintett külső nem feltétlenül jár együtt a belső békével:

Nem az a fontos, hogy az emberen van-e plusz kiló, hanem az, hogy jól érzi-e magát a bőrében.

Ehhez kapcsolódóan Csuti elmesélte, hogy most, hogy gyermekük született, ő sincs olyan formában, mint korábban, viszont sokkal jobban érzi magát:

Én az elmúlt 8-10 évből a legrosszabb formában vagyok most, de abszolút nem zavar. Egy boldog kapcsolatban, egy boldog családban tudok élni – mindenem megvan ahhoz, hogy boldogan keljek fel és boldogan feküdjek le.

Önmagunk és mások elfogadása ugyan nem mindig jön könnyen, de Csuti azt mondja, az ő példája is mutatja, hogy az ember változhat:

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy én mindig így gondolkodtam volna ezzel a fajta öntudattal kapcsolatosan. Én is voltam olyan körben, ahol divat volt máshogy nézni valakire azért, mert ő máshogy gondolkodik, mint te. El kell jutni arra szintre, ahol rájössz, hogy mindenki pont ugyanolyan – ne legyen ember embernek farkasa.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Néha Kulcsár Edinának is jól jön egy kis biztatás a külsejével kapcsolatban

Az önelfogadás még egy szépségversenyzőnek sem jön feltétlenül könnyen, tudtuk meg Kulcsár Edinától és Pusztai Olivértől a Lupa Beach Partyn.

12 · Jun 17, 2019 07:25pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments