A 39 éves énekesnő merész fotókat posztolt magáról a közösségi oldalára. Bár a rajongók örülnek a sokat mutató felvételeknek, egyesek szerint ezek erősen retusált képek.

Britney Spearst megszabadították apjától – értékeli a bíróság ítéletét az AP News. A popsztár 13 éve volt gyámság alatt, amit szeptember 30-án felfüggesztettek. Bár az apjától megszabadult, Britney felügyelete nem ért véget teljesen: a bíróságon Spears könyvelőjét nevezték ki az énekesnő ideiglenes gyámjának. A jó hírek megünneplésére a híresség és vőlegénye, Sam Asghari egy egzotikus helyre utaztak, itt készültek a pikáns képek. A privát testrészeire virág emojikat szerkesztett.

A Csendes-óceánon pihenő pár boldogságának mindenki örül, ám így is vannak olyanok, akik belekötnek a posztokba. Többen például azt írták, hogy Britney előtt a kád kanyargósnak tűnik, ami azt jelenti, hogy a fényképeket szerkesztették. Egy posztoló így szólt be a hírességnek: "Britney, dolgoznod kell a Photoshop készségeiden." Nem sokkal a bejegyzés közzététele után az énekesnő a poszt mellett poénkodott azon, hogy görbe a kád. 

Önnek mi a véleménye: tényleg retusáltak a képek?