A Bűbájos boszorkák sztárja és nagybátyja augusztus 16-án karambolozott a Los Angeles-i autópályán. Bár a színésznő lélekjelenlétének köszönhetően a férfi megmenekült, így is komoly műtét vár rá.

Milano beszámolója szerint nagybátyja, Mitch egyik pillanatról a másikra elájult, és elvesztette az irányítást a jármű felett. Az autót sikerült megállítani, a híresség pedig azonnal megkezdte az újraélesztést. Milano ezt addig csinálta, míg valaki meg nem állt segítséget nyújtani, majd kihívta a mentőket. A színésznő nem sérült meg a balesetben, a férfit azonban napokig gépekkel tartották életben. Ma már a gyógyulás útján van – írja a PageSix.

Mitch bácsit már hazaengedték a kórházból, otthon van és lábadozik. Nyitott szívműtétre van szüksége, most arra készül. (...) Ha egy évvel ezelőtt valaki azt mondja, hogy egyszer ilyen történik velünk, nem hittem volna neki. Nem gondoltam, hogy ekkora lélekjelenléttel tudom majd kezelni a helyzetet. Tényleg igaz, hogy emberfeletti erőt képesek előhívni magukból az emberek, ha az élet a tét.

– mondta Milano.