Bár a színész a filmvásznon gyakran játszik családszerető apukát, a valóságban egyik gyermekét, a 3 éves Lylát még sosem látogatta.

Owen Wilsonnak három gyereke van. Az első, egy kisfiú 2011-ben született. 2014-ben teherbe ejtette a személyi edzőjét, ám a nő még házas volt, így hatalmas botrány kerekedett abból, hogy babát vár a színésztől. Bár egyik gyereke édesanyjával sincs már együtt, Wilson mindkét fiával tartja a kapcsolatot. Harmadik csemetéje viszont az anyagi támogatáson kívül semmit sem kap, mely mint kiderült, a színész döntése volt – írja a Daily Mail.

A híresség és Varunie Vongsvirates rövid ideig tartó kapcsolatából született a most három éves Lyla. A színész hosszú ideig azt állította, hogy nem is övé a kislány, de miután elvégezték az apasági tesztet, és kiderült, hogy ő az apa, köteles volt gondoskodnia a kicsiről. Bár a gyerektartást minden hónapban fizeti, Lyla az elmúlt 3 évben egyszer sem találkozott személyesen Wilsonnal, aki nem is szeretne változtatni a dolgon.

Lylának szüksége lenne az apjára! Vicces, hogy Owen folyton apaszerepeket játszik, új filmjében is szülőt, a saját lányával ezzel szemben még sosem találkozott.

– nyilatkozta az anya a lapnak.