Minden házasságnak megvannak a maga hullámvölgyei és -hegyei. Bár Victoria és David Beckham kapcsolata erősebb, mint valaha, ez alól ők sem kivételek.

A Spice Girls egykori tagja és az egykori világklasszis futballista 22 évvel ezelőtt, 1999 júliusában házasodtak össze, szerelmük gyümölcseként pedig négy gyermekük született: Brooklyn, Harper, Romeo és Cruz. Bár kapcsolatuk a híresztelések szerint az évek alatt több válságot is megélt Beckham hűtlensége miatt, a pár még mindig ugyanúgy szereti egymást. Ezt egy vicces videóval be is bizonyították nemrég – írja a The Sun című brit napilap.

Gyermekeikkel éppen csokoládés édességeket készítettek, amikor a házaspár között a következő párbeszéd zajlott:

– Mit csinálsz, apa? – kérdezte férjétől a divattervező.

– Golyókat!

– És most meg is töltöd a fehér csokis golyóidat?

– Már így is eléggé tele vannak!

Viccet félretéve, Beckhamék júliusban ünnepelték a 22. házassági évfordulójukat, és amikor ennek kapcsán a Good Morning America című műsorban arról kérdezték őket, mi a titka a boldog házasságuknak, a divattervező röviden annyit mondott:

Mindenben támogatjuk egymást és nagyon jól szórakozunk együtt. David nagyszerű apa és férj.

Ám ennél azért jóval több mindent el lehet mondani a kapcsolatukról.

Fontos a humor

Az az Instagram-bejegyzéseikből is egyértelmű, hogy sokat viccelődnek egymással. Nemrég a Velvet is írt arról a pikáns felvételről, amelyet a divatguru a férjéről osztott meg: akkor az egész világ szemtanúja lehett, milyen kerek David Beckham csupasz feneke. Neje medencézés közben, félig lehúzott úszónadrágban örökítette meg.

Hasonló értékrend

David Beckham korábban arról is beszélt, milyen fontosnak tartja, hogy nejével hasonló legyen az értékrendjük.

Persze, hogy elkövetünk hibákat az évek alatt. Mindenki tudja, hogy nem könnyű a házas élet, de az a lényeg, hogy mindet meg tudjuk oldani együtt. A nehéz időket is együtt vészeltük át, mindenkinél jobban ismerjük a másikat. Az emberek azt hiszik, hogy csak a jó megítélésünk miatt vagyunk még mindig együtt. De nem! Azért vagyunk és maradunk is együtt, mert szeretjük egymást és mert van négy szép gyermekünk. Minden kapcsolatnak megvannak a maga hullámvölgyei, ez természetes dolog. Ez a házassággal, a gyerekvállalással és a rengeteg felelősséggel jár, amit a nyakunkba vettünk

– magyarázta Beckham.

minőségi idő

Bechamék úgy vélik, egészséges kapcsolatuk alapja az együtt töltött minőségi idő. 

Mindig ügyelünk arra, hogy elég időt szánjunk egymásra. Még akkor is, ha csak egy finom vacsoráról vagy egy jó edzésről van szó. Bármennyire is legyünk elfoglaltak, muszáj időt szakítani a másikra. Ez a legfontosabb dolog. Nem csak kettesben, de a családdal is szeretünk közös programokat szervezni. Manapság nagyon ritkán vagyunk mindnyájan együtt, úgyhogy ezek a pillanatok mind-mind nagyon különlegesek

– mondta korábban a Spice Girls egykori tagja, hozzátéve: szerencsésnek érzi magát, amiért ilyen összetartó családja van.  

Bár a gyerekek számukra az elsők, Beckhamék még mindig eljárnak randizni is.

összeöltöznek

Hogy több mint két évtized házasság után sem untak rá egymásra, azt az is bizonyítja, hogy a mai napig szívesen összeöltöznek. Ebben a posztban, ha lapozgat, láthatja, hogy jó szokásukhoz híven a 22. házassági évfordulójukon is hasonló szettben pózoltak: