Victoria Beckham gyakran szokta égetni a férjét az Instagramján, de most nem ez a helyzet, hanem épp az ellenkezője: egy jófejséget osztott meg, csak valamiért nem permanens posztban, hanem automatikusan eltűnő Instasztoriban, de mi azért kimentettük önnek a lényeget, mert ezt érdemes megőrizni az utókornak. (Plusz nem fair, hogy Victoria Beckham a cikiségeket maradandóra teszi ki, a jófejségeket viszont úgy, hogy holnapra már nyomuk sincs. Bár mondjuk van benne realizmus, mert Victoria Beckham nélkül is nagyjából így működik az internet, sőt a Tetris című játék, illetve az egész élet is: ha az ember jól megcsinál valamit, az szinte egyből eltűnik és feledésbe merül, a hibák viszont megmaradnak és folyamatosan halmozódnak.)

David és Victoria Beckham legfiatalabb gyereke, egyben egyetlen lánya a 9 éves Harper Seven Beckham, aki a fenti 2019-es fotón édesapjával egy focimeccs megtekintése közben látható. Valamelyik nap a 46 éves volt futballista csinálta lányának az iskolai ebédet, és bár az aznapi ebédmenü csak egy szendvics lett Harper számára, az nem egy akármilyen szendvics, hanem egy H-szendvics.

A jófej apuka lánya keresztnevének első betűjére utalva H betű alakúra csinálta meg a szendvicset. Remélhetőleg David Beckham ráadásul annyira jófej volt, hogy a négyzet alakú kenyérből kivágott két darabot a kukába dobta ki, hanem pl. maga fogyasztotta el.

Hát van bármi, amire David Beckham ne lenne képes??

– teszi fel a költői kérdést Victoria Beckham annak láttán, hogy a férje milyen menő szendót alkotott, amely képfeliratból megint ki lehet hallani egy kis szarkazmust.