Az 54 éves színésznő bátran letagadhatná a korát, alakjával sok huszonévest is meghazudtolhatna. Legutóbb az 55. Country Music Association zenei díjátadón vett részt férjévelKeith Urbannal, a Tennessee-i Bridgestone Arenában, ahol a fotósoknak bordás hasát is megvillantotta.

A vörös szőnyegen Kidman egy gyönyörű fekete Saint Laurent by Anthony Vaccarello ruhában jelent meg, amely szabad rálátást biztosított gyönyörű, hosszú lábaira, és lapos hasára.

Mondanunk sem kell, a ruhakölteménnyel hatalmas sikert aratott.

Bomba alakjának titkát a színésznő egy 2014-es interjúban árulta el. Mint kiderült, igyekszik minél több sportot űzni: szokott futni, biciklizni, jógázni, hegyet mászni vagy sétálni a férjével és a gyerekekkel.

Szeretek pörögni. Igyekszem mindenkit rávenni, hogy ők is pörögjenek

– árulta el akkor Kidman. Hangsúlyozta: a sportolásban a változatosság a legfontosabb. Ha ugyanis az ember felkel és minden reggel lefut 5 kilométert, arra nagyon gyorsan ráunhat.

Az étrendjére ugyanakkor kevésbé ügyel. Az esetek 80 százalékában egészséges ételeket fogyaszt, 20 százalékban pedig azt, amit éppen megkíván. Tehát nagyjából mindent eszik, csak mértékkel.

(Femcafe)