A megcsalás gyakori válóok. Kevés olyan párkapcsolat létezik, ami képes kiállni hűtlenség próbáját, nehéz az ilyesmit kezelni és helyreállítani a lerombolt bizalmat. Az ismert embereknél ez a helyzet gyakran még rosszabb, főleg, ha a nyilvánosság előtt élik a magánéletüket.

Számos olyan hazai hírességről tudni, akiknek szerelmi élete viharos időszakokat is megélt.

schobert norbi

A fitneszedző felesége, Rubint Réka azt mondja, most is olyan boldog, mint a kapcsolatuk legelején. Tíz évvel ezelőtt azonban úgy tűnt, valami megtöri az egyébként erős lábakon álló szerelmüket. Schobertet súlyos betegsége miatt meg kellett műteni, és a fitneszguru nem volt rendben érzelmileg. Nem sokkal ezt követően lehetett hallani arról, hogy hogy Schobert félrelépett. Rubint a napokban azonban azt nyilatkozta, nem történt ilyesmi. 

Én monogám típus vagyok. Amikor kimondtam az igent, és azt mondtam, hogy a férjemmel, és a férjem mellett szeretném leélni az életemet, nagyon-nagyon komolyan gondoltam. Húsz év távlatában is így gondolom

– magyarázta Tények Plusznak a fitneszkirálynő, hozzátéve, nem tudna férje nélkül élni. Ha Schobert esetleg mégis engedne a nők kísértésének, Rubint megbocsátaná neki.

Az Origo szemléje szerint azonban Rubint korábban maga is bevallotta, hogy:

Valóban egyszer előfordult, még évekkel ezelőtt. Ez abban az időszakban volt, amikor Norbinak kiderült a szívbetegsége, ettől mindketten nagyon megijedtünk. [...] Átbeszéltük a dolgokat, elárulta gondolatait, hogy mi is zajlik le benne pontosan. Ez segített át minket ezen a perióduson, hogy mindent meg tudtunk beszélni, és megértettem őt. Ez a próbatétel megerősítette a kapcsolatunkat. Persze ez nem azt jelenti, hogy egy újabb félrelépést megbocsátanék

– idézte a portál egy összeállításban Rubintot.

Kökény Attila

A Megasztár korábbi csillaga, Kökény Attila hűtlenségéről 13 évvel ezelőtt lehetett hallani. Az énekes házassága emiatt válságba került, feleségétől, Arankától egy időre el is költözött, ám ráébredt, hogy csakis mellette lehet boldog.

Két hónapig külön is voltunk Arankával, ami életem eddigi legnehezebb időszaka volt. Sajnos az ember sokszor csak akkor jön rá, hogy mennyire szereti a másikat, amikor úgy érzi, hogy elveszíti. Emlékszem, hogy rengeteget küzdöttem, mire visszanyertem a bizalmát, tényleg mindent bedobtam. Ezt a sztorit örökre elástuk, szerencsére Aranka sem hánytorgatja fel nekem. Ettől függetlenül egy egészséges féltékenykedés még a mai napig jelen van a kapcsolatunkban, de szerintem ez normális, tekintve, hogy a rajongóim kilencven százaléka nő

– mondta korábban Kökény, akinek szavait az Origo idézte. 

Felesége, Aranka nemrég azt nyilatkozta, hogy mindig tudta, hogy az énekesért bomlanak a nők, de maximálisan megbízik benne.

Az, hogy az ember bakizik, vagy megbotlik az életben, okés, aláírom, hogy van ilyen. De én azt gondolom, ha két ember szereti egymást, akkor mindenen át tudnak lendülni

– fogalmazott a Tények Plusz riportjában Kökény, aki elmondésa szerint máig bánja a dolgot. 

Demcsák Zsuzsa

A műsorvezetőnő korábban a Life TV-n futó, Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban árulta el, hogy korábban ő is volt már csalfa nő szerepében. 

Voltam már hűtlen

– hangzott el a műsorban a meglepő kijelentés a Ripost szerint Demcsáktól, aki részletekbe ugyanakkor nem ment bele. A műsorvezetőnő egy kis borozgatás közben nyílt meg; olyan kérdésekre is válaszolt, amikre normál esetben biztosan nem tenné.

Kucsera Gábor

A világbajnok magyar kajakozó három gyermek büszke édesapjának mondhatja magát, Tápai Szabinával köttetett házassága pedig hosszú évek óta tart. Kucsera azonban nem mindig volt a hűség mintaképe: arról, hogy korábban hűtlen lehetett, barátja, Kammerer Zoltán rántotta le a leplet.

Volt egy aktuális barátnője, meg egy, akinek csapta a szelet. A barátnőjét rám bízta aznap estére, én otthon ültem azzal a lánnyal, keresztrejtvényeztünk, tévét néztünk. Akinek csapta a szelet, azzal elment találkozni, a másiknak meg azt mondta, nem ér rá. [...] Kucsi hajnali kettőkor jött hazafelé, és elmondása szerint lejött a Margit hídról, ki akarta rakni a lányt, akinek csapta a szelet, megcsókolta, és azt mondta, úgy érezte, nézte őt valaki. Kinyitotta a szemét, állt egy villamos mellette a lámpánál, amin egy ember ült: az a barátnő, akinek letagadta, hogy ráér, azt mondta, betegen fekszik

– mesélte korábban a Pénzt vagy éveket! című vetélkedőben Kammerer, szavait az Origo idézte.

Megyeri Csilla

Az Ázsia Expressz sztárja korábban a Tények Plusznak elárulta, hűtlenségen már ő is kapta egyik korábbi párját. Bosszúból azonban úgy döntött, ő is félrelép, de tisztában van azzal, hogy az ilyesmi előbb-utóbb úgyis kiderül. Megyeri Csilla ezt a kapcsolatot nem tudta, de nem is szerette volna megmenteni. Az influenszer szerint a megcsalás megbocsáthatatlan bűn.

(TV2, Origo)