November 15-én indul a TV2 új kalandrealityje, a Farm VIP, amiben két celebekből álló csapat verseng egymással az akár 15 millió forintos fődíjért. A műsor gazdája Gáspár Zsolti, műsorvezetője pedig Demcsák Zsuzsa lesz, vele beszélgettünk a Farm VIP sajtótájékoztatója után.

A reality műfajjal először mint játékos találkoztál, az Ázsia Expressz második évadját tavasszal láthattuk. Voltak nosztalgikus érzéseid a Farm VIP forgatás alatt?

Óriási előnyt jelentett a Farm VIP forgatása alatt, hogy én játékosként megéltem, milyen elképesztő nehéz helyt állni egy-egy, valóban a komfortzónánkon kívüli élethelyzetben, vagy akárcsak csak egy játékban is. Ez pedig hihetetlen empátiára tanított. Együtt éltem, éreztem sok esetben a játékosokkal, tudtam, milyen küzdelmeken mehetnek keresztül, tudtam velük együtt sírni, nevetni, örülni, éreztem a fájdalmukat.

Meg sem fordult a fejedben, hogy játékosként is kipróbálnád magad?

A műsorvezetés önmagában elég kihívás volt ahhoz, hogy azzal foglalkozzak. Kőkemény egy hónapnyi forgatáson vagyunk túl, amely másfajta kihívásokat jelentett, de azért jócskán jelentett. Sokszor fordult meg a fejemben egy-egy játék során, vajon én milyen taktikát választanék, hogyan oldanám meg, de pont elég volt azzal foglalkoznom, hogy irányítsam a játékosokat, a forgatás menetét, betartsam az utasításokat, egyszóval, hogy mindenre odafigyeljek és bármilyen hirtelen helyzetre, változásra azonnal reagáljak.

Azt mondtad, nagyon örültél, amikor megtudtad, Zsolt lesz a partnered a műsorban. Később is ennyire lelkes voltál a társasága miatt?

Mindvégig! Hihetetlen könnyű volt vele dolgozni, elképesztő benne a munkatársai iránti alázat. Rám is minden idegszálával koncentrált mindig, elég volt egy vállfelhúzás a részemről, máris tudta, hogy most abba kell hagynia a vicceskedést, vagy egy reakció a részemről, hogy most folytathatja, mert dramaturgiailag belefér egy ilyen szál a jelenetbe. A nézők imádni fogják őt a műsorban!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Demcsák Zsuzsa: „Megéltem, milyen nehéz helyt állni a komfortzónánkon kívüli élethelyzetben”

Kezdődik a TV2 új reality-je, a Farm VIP, aminek műsorvezetőjével, Demcsák Zsuzsával beszélgettünk például arról, hogy érezte magát a forgatás alatt.

5 · Nov 12, 2020 10:56am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments