Madonna mindig is bátran kipakolta a kipakolnivalót, és most, 63 évesen is meg meri mutatni a nagyérdeműnek a dekoltázsát vagy a fenekét.

Évtizedek óta tartó karrierje során sosem riadt vissza attól, hogy megvillantsa intim testrészeit, ám mindig voltak – és lesznek is olyanok –, akik nem nézik jó szemmel, hogy az ikonikus énekesnő a hatvanon túl is ennyire bevállalós.

Madonna a napokban a legnépszerűbb képmegosztó portál, az Instagram közösségi irányelveit sértette meg. A popdíva pikáns, ágyban készült fotósorozatát azért törölték le a platformról, mert vonzó fehérneműjéből kikandikált a mellbimbója. Az énekesnő ezen – a jelek szerint – eléggé felhúzta magát, mivel nem sokkal később – cenzúrázva ugyan –, de újra megosztotta a képeket az Instagram-oldalán. A posztban azt hangsúlyozta, ő továbbra is kampányolni fog a női mellek tabusítása ellen; szerinte nem kellene leszednie az Instagramnak azokat a képeket, amelyeken kivillan egy mellbimbó, hiszen a férfiak meztelen felsőteste sem sérti az irányelveket.

Lapozgasson!

A popdívával nem lehet kiszúrni: cenzúrázva ugyan, de ismét posztolta a merész felvételeket.

Újra közzéteszem a fotóimat, miután az Instagram úgy törölte le azokat, hogy nem figyelmeztettek róla, semmilyen értesítőt nem kaptam ezzel kapcsolatban. A menedzsmentemnek azzal indokolták a dolgot – nem ők kezelik amúgy a profilom –, hogy a mellbimbóm egy része is látszott. Még mindig megdöbbentő számomra, hogy ma ugyan az teljesen elfogadott, hogy egy nő minden porcikáját megmutassa, de a mellbimbót nem lehet. Mintha ez lenne a női test egyetlen olyan pontja, amelyet szexualizálni lehet! A mellbimbó, amely táplálja a babát! Egy férfi mellbimbót nem lehet erotikusnak tartani?! És mi a helyzet a női fenekekkel, amiket sosem cenzúráznak? Hálát adok azért, hogy az elmúlt négy évtizedben a cenzúra, a szexizmus, az ageizmus és a nőgyűlölet ellenére is sikerült megőriznem a józan eszemet! 

– fakadt ki a közösségi oldalán Madonna, aki ellenzi a női test szexualizálását és kizsákmányolását. Nem is hajlandó folyton textilbörtönbe zárni a melleit!