Zimány Lindának elég határozott elképzelései vannak a jövőjét illetően. A modellből lett ügyvéd eddig sem titkolta, hogy nagyon szeretne már családot alapítani, a téma pedig Lakatos Levente YouTube-műsorában is felmerült. Bár most nincs komoly kapcsolata,  az egykori Playmate eldöntötte: családját nem fogja kitenni a közösségi médiának.

Én majd nem szeretném a családomat ennek kitenni. Pont azon gondolkodtam, hogyha elérem az életemben azt a pontot, hogy jön a gyerek, a család, stb., lehet, hogy ebből az egész Instagram dologból vissza fogok inkább vonulni és privát életet fogok élni. Semmiképp nem szeretném azt, hogy az Instagram legyen a családi album, vagy hogy a gyermekemmel lévő fotókkal legyen tele. Semmiképpen nem akarok [pelenkát reklámozni]

– jelentette ki Zimány az író YouTube-műsorában, amelyet a Bors szemlézett. Az Instagramon egyébként több mint 300 ezren követik az egykori Playmate-et.

A modell továbbá arról is beszélt, miért vonult vissza a szerepléstől, mit szól a plasztikai vádakhoz, és hogy hogyan állnak hozzá jogász berkekben. Kitért arra is, hogy az egyik vidéki bíróságon, ahol egy ügyet képviselt, előkerültek a Playboy-fotói is. A képekkel az ellenoldalt képviselő férfi hozakodott elő, jóllehet, ennek semmi köze nem volt a per tárgyához.