Az 52 éves színésznő egy interjúban arról beszélt, mennyire idegesíti, amikor a nem létező gyermekéről írnak az újságok. Hangsúlyozta, hogy csak a nőknek van joguk rendelkezni a saját testük felett.

Ha az elmúlt 20 évben beleolvasott bármelyik bulvármagazinba, nagy eséllyel látott egy hamis történetet Jennifer Aniston terhességéről. A színésznőnek ebből lett elege.

Régebben nagyon bántottak ezek a rólam szóló pletykák, a terhességeimről és hasonlókról. Rosszul esett, amikor azt írták, hogy a karrierem fontosabb volt, mint a gyerekvállalás. Fogalmuk sincs a személyes dolgaimról, az egészségügyi állapotomról vagy arról, pontosan miért döntöttem így, miért lehet, vagy nem lehet gyerekem. Nem tudnak semmit, ezért is volt bántó, amit írtak. Sokszor elgondolkozom, hogy mit élveznek benne.

– mondta a The Hollywood Reporternek a híresség. Aniston arról is beszélt, hogy szerinte mindenki tud teljes életet élni, legyen szó gyerekes nőről vagy gyermektelenről, házasról vagy szingliről. A Jóbarátok szereplője hangsúlyozta, hogy kizárólag a nőknek van jogunk rendelkezni a saját testük felett, és fontos, hogy a fiatal lányok már így nőjenek fel. Hozzátette, hogy a rajongók lesznek az elsők, akik megtudják, ha anya lesz.

Ön mit gondol: illik ilyet kérdezni egy nőtől?