Második válása után nem ugrott egyből fejest a szerelembe Jennifer Aniston. A Jóbarátok című sorozat sztárja már jó ideje szingli, és csak mostanság kezdte úgy érezni, hogy újra készen áll a randizásra.

Az 52 éves színésznőt nem tudja akárki levenni a lábáról. El is árulta, mi az, amit feltétlenül elvár jövendőbeli párjától. Merthogy jelenleg nem ismerkedik senkivel.

Jelenleg nincs randipartnerem. Eddig nem volt időm randizni, de senki nem is ütötte meg a mércét. Mostanra azonban készen állok arra, hogy megosszam valakivel az életem. Jó volt hosszú időn át egyedül lenni, mivel húsz éves korom óta folyamatosan volt párkapcsolatom. Úgyhogy kiélveztem a szingliséget.

– magyarázta a SiriusXM podcast műsorban Aniston, aki ugyanakkor leszögezte: az internetes társkeresők szóba sem jöhetnek.

Leendő partnerétől pedig elvárja, hogy:

Könnyedén el kell tudnom beszélgetni vele, ami csak jót jelenthet. Legyen magabiztos, de ne legyen öntelt. Legyen jó humora, könyörgöm, csak legyen humoros! Legyen nagylelkű, és bánjon kedvesen az emberekkel. Ez csak néhány dolog, ami számomra fontos.

– sorolta a színésznő, majd hozzátette: randipartnere legyen sportos is, ám ez nem a kinézet miatt számít olyan nagyon.

Fontos, hogy fitt legyen, de nem azért, hogy jól nézzen ki, hanem azért, hogy sokáig mellettem legyen, és ne kerüljön kerekesszékbe, mire 80 éves leszek.

– fejtette ki Aniston, aki szeretné, ha következő párjának semmi köze nem lenne a showbizniszhez.

Kétszer már elvált

Jennifer Aniston először az Oscar-díjas színész, Brad Pitt felesége volt. Házasságuk öt éven át tartott, 2005-ben váltak el. Nem sokkal később Justin Theroux színész-filmrendező mellett talált rá a boldogságra. Hét éven át alkottak egy párt, ebből két évig voltak házasok, 2018-ban váltak el. 

Aniston nemrég arról is beszélt, hogy harmadjára már nem kötne házasságot. Egyszerűen csak szeretne boldog lenni valakivel.