Kulcsár Edina Palikék Világa by Manna Három igazság című podcast műsorában bevallotta, hogy az utóbbi időben nem boldog: házasságuk és ő is komoly mélypontra került.

Az egykori szépségkirálynő elárulta, felületein egyre kevésbé szeretné megmutatni magánéletük legapróbb részleteit, mert az utóbbi időben ezzel többször is pórul járt.

Azt látjátok, amit én szeretnék, hogy lássatok. Ez mindenkinél így van szerintem... Nagyon sokan nem feltétlenül azt mutatják, ami van, hanem azt, amit láttatni szeretnének. Régen ezzel nem értettem egyet, mert azt gondoltam, hogy ez nem hiteles, de közben azon az oldalon ülve, ahol voltam, vagy vagyok – bár egyre kevésbé adom ki magam a nagyközönség számára, pontosan az elmúlt évben tapasztaltak miatt –, ez egy nagyon nagy támadási felület. Az elmúlt egy évben sokszor előfordult, hogy nem tudok aludni.

– kezdte az influenszer, aki elmondta, hogy miről gondolkodik alvás helyett.

Arról, hogyan és miként alakítsam át az életem, mert amiben vagyok, az nem jó. Mindenki másnak meg akarok felelni, de közben magamat minden alá rendeltem, és azt érzem, hogy nem feltétlenül vagyok boldog jelenleg abban, amiben élek. Lehet, hogy furcsa, nekem is furcsa, de sokszor ülök a kocsiban és bambulok magam elé, és nem értem, hogy mi bajom van. Holott megvan kvázi mindenem: van férjem, szerető család, két gyönyörű gyerek, egészségesek vagyunk, van egy tök szép házunk, mindenünk megvan, vállalkozásaink vannak, de mindeközben, mégis azt érzem, hogy valami hiányzik az életünkből. Valami olyan, ami ezeknek az alappillére lehet, minden olyan, ami működteti ezeket körülöttem. Azt érzem, hogy erősnek mutatom magamat, és másokat megerősítek a saját erőmmel vagy a kitartásommal, de közben fogyok el.

– vallotta be, majd hozzátette, hogy néha nagyon szeretne civil ember lenni.