Nem titok, hogy Szabó-Kulcsár Edina és férje, Szabó András, azaz Csuti azért vállalták az RTL Klub Nyerő Páros című műsorát, mert úgy látták, a népszerű sztárpárshow által megmenthetik házasságukat. 

Bár a közösségi oldalaik alapján úgy tűnt, az egykori szépségkirálynő és az üzletember tökéletes harmóniában él egymás mellett, kapcsolatukat több dolog is próbára tette az utóbbi időben. A bezártság, az építkezés és a gyermeknevelés is nem várt nehézségeket hozott az életükbe. A sztárpárshow tegnap esti adásában a nézők maguk is meggyőződhettek arról, hogy Szabó-Kulcsárék között egy látszólag apró dolog is képes kisebb, érzelmektől fűtött parázsvitát lángra lobbantani.

Csuti az egyik játékot követően kapott össze Edinával. (A játék során azt vizsgálták, mennyire ismerik egymást a felek – a szerk.) A műsorvezető, Sebestyén Balázs kérdéseket tett fel nekik, melyekhez három-három válaszlehetőség volt adott. Ha mindketten ugyanarra a válaszra böktek rá, akkor járt a pont.

Az egykori szépségkirálynő arra a kérdésre, hogy mire a legbüszkébb az életében, azt válaszolta, hogy híressé tette a férjét. Csuti szerint ez nem igaz: meglátása szerint ő már azelőtt is eléggé ismert volt, hogy összejött volna Edinával.

A tény, hogy engem Edina híressé tett, nem igaz. Én híresebbé váltam. Nagyon-nagyon szeretném, hogy hírességet és az ismertséget tudjuk különválasztani. Amikor megláttam a nevem ebben a hírességes válaszban, fölrobbant az agyam.

– magyarázta a műsorban az üzletember, aki később, a Nyerő Páros villájának udvarán a többieknek azt mondta, felesége válaszától elhányta magát, és fojtott dühében belerúgott  a mellette lévő kerek ülőalkalmatosságba is, amely kis híján a medencében kötött ki.

Szabóék korábban a válást is kilátásba helyezték. A legnehezebb időszak Nina féléves korában jött el. A kislány hasfájós volt és egy pavor nocturnus nevű alvásprobléma miatt hajnalban sikítva ébredt, órákig fent volt.

Alig kommunikáltunk Csutival, és volt, hogy nagyon csúnyán összevesztünk, a kapcsolati problémáinkról sem tudtunk beszélni. Volt, hogy a két gyerekkel elmentem otthonról egy-két éjszakáraMondtam Csutinak, ez az utolsó esélye, különben beadom a válópert. Lassú folyamat volt, hogy visszataláljunk egymáshoz, a műsor pedig arra volt jó, hogy végre ketten lehettünk. Pár nap után észrevettük, hogy újra érdeklődünk egymás iránt, és éreztük, igenis van miért küzdenünk.

– magyarázta a Blikknek az üzletasszony. A sztárpárshowban korábban az is kiderült, hogy egyik vitájuk során Csuti hozzávágta Edinához a jegygyűrűjét, Edina pedig mérgében a kukába dobta.

Kulcsár Edina és Szabó András öt éve alkotnak egy párt. Első gyermekük, Medox 2018 szeptemberében született. Kulcsárék nem sokkal a kisfiuk születése előtt titokban keltek egybe, és tavaly áprilisban világra jött a második gyermekük, Nina is.