A babavárás Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra számára is csodálatos időszak, izgatottan várják első közös gyermeküket. S bár a hízás terhesség alatt egészséges és természetes dolog – a pluszkilók nagyrészt a magzat, illetve a fejlődése érdekében bekövetkezett változások miatt szaladnak fel –, a fiatal sztárfeleség egy pillanatra bepánikolt, amikor meglátta, mennyit mutat már most alatta a mérleg.

A legtöbb kismama vágya, hogy ne szedjen fel felesleges kilókat és hogy terhessége alatt is jól nézzen ki, Rácz-Gyuricza Dóra azonban nem fogja sanyargatni magát.

Ma reggel ráálltam a mérlegre és bevallom kicsit bepánikoltam..+6,5 kiló... pedig még csak az ötödik hónapban vagyok.. És el is érkeztünk egy újabb Tabu témához, amiről kevesen beszélnek ŐSZINTÉN. Alapból is nehéz XXI. századi nőként úgy terhesnek lenni, hogy ne stresszeljük szét magunkat a hízáson, de a borzasztó kismama fórumokon egymást nyomasztják az anyukák a kiszínezett történeteikkel.. hogy ők csak 3 kilót híztak, sőt a kórházból kevesebb súllyal jöttek haza mint ahonnan indultak stb. Nem kell másokhoz hasonlítgatnod magad és a terhességed! A kezdeti pánikom után eszembe jutott anyukám, aki 5 alkalommal is volt várandós, sőt a bátyámmal veszélyeztetett terhesen 35 kiló ment fel rá, majd amint szoptatni kezdett, olyan sovány lett mint azelőtt soha. Anyukám csodás, gyönyörű, szépek a cicijei a lábai az egész lénye ragyog, pedig megviselte a sok-sok változás a testét. Akkor én hova aggódok?! Persze ha a doki is engedi, sportolj, hiszen a testednek és a babának is csupa jót teszel vele és ez a lényeg. Egyél egészséges dolgokat, de olyanokat amik jól esnek! Nem fogok száraz puffasztott rizst enni meg fehérje turmixokat ha nem kívánom, mert magamnak se adok olyat amit nem kér a testem, nemhogy a kisbabámnak

– fejtette ki a közösségi oldalán Rácz-Gyuricza Dóra. A szerelmesek egyébként a Nyerő Páros című műsorból is sokaknak ismerősek lehetnek, hiszen a tavalyi szériát ők nyerték meg. Életüket idén nyáron kötötték hivatalosan is össze, családjuk pedig hamarosan bővülni fog: a fiatal lány egy kislányt hord a szíve alatt, akinek már a nevét is kiválasztották: Kamillának fogják hívni a csöppséget.

A Michelin-csillagos séf a feleségét a Konyhafőnök forgatásán ismerte meg; Dóra az egyik versenyzője volt. A fiatal lány egyébként nemrég azt is elárulta, hogy bár azt hitte, kívánós lesz, ez nincs így.

Teljesen másra számítottam, amikor elképzeltem, milyen lesz a terhességem. Semmit sem kívánok, a legvonzóbb számomra a levegő és a víz. Nagyon furcsa, mert arra számítottam, hogy kettő helyett kell enni, és kívánós leszek. Ez lehet, majd később jön

– magyarázta a Fókusz riportjában Rácz-Gyuricza Dóra.

ön szerint kell egy nőnek védekeznie a kilók ellen várandósság idején?

(Cikkünk vezető képének forrása:  RTL Klub/Sajtóklub/Bielik István)