Bántó megjegyzéssel illették a közösségi oldalán Rácz-Gyuricza Dórát. A Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő feleségét azért szólta meg egyik követője az Instagramon, mert zavarónak találta a nő szája körül húzódó ráncokat.

Az üzenet rosszmájú írója kiemelte, hogy véleménye szerint a youtuber 12-15 évvel idősebbnek néz ki a koránál, és hogy nem babát kellett volna vállalnia, hanem inkább egy arckezelésre lett volna szüksége. Rácz-Gyuricza nem hagyta szó nélkül a dolgot, Instagramon posztolt bejegyzése pedig igazi kommentcunamit indított el. Sokan a védelmére keltek.

Büszke vagyok minden ráncomra. Annak a jelei, hogy milyen sokat nevetek és mosolygok életemben. Na meg nem is tudtam, hogy az embernek mérlegelnie kell, hogy gyermekáldás vagy arckezelés

– olvasható Rácz-Gyuricza posztjában. A szerelmesek egyébként a Nyerő Páros című műsorból is sokaknak ismerősek lehetnek, hiszen a tavalyi szériát ők nyerték meg. Életüket idén nyáron kötötték hivatalosan is össze, családjuk pedig hamarosan bővülni fog. A fiatal lány egy kislányt hord a szíve alatt, akinek már a nevét is kiválasztották: Kamillának fogják hívni.

A feleségének szóló bántó üzenetre A Konyhafőnök című gasztroreality Michelin-csillagos séfje, Rácz Jenő csak ennyit reagált:

Beteg állatok...

– zárta rövidre a séf.

A Sztárban sztár leszek! című show-műsor zsűritagja, Tóth Gabi sem hagyta szó nélkül a bántó megjegyzést:

Jézusom, és amikor leírta, visszaolvasta, akkor elégedetten nyomott a küldés gombra.. neki abban a 2 percben jobb volt.. 2 percre.. neki 2 percig volt jobb.. neked meghagyva minden pillanatot

– írta kommentben az énekesnő, aki maga is gyakran kap ehhez hasonló, bántó megjegyzéseket. Korábban úgy fogalmazott, belebetegedett a negatív energiahullámba.