A külföldi hírességek körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend a meztelen születésnapi fotók posztolása, egyre többen döntenek úgy, hogy ádámkosztümben állnak a kamera elé – éppen úgy, ahogy a világra jöttek. A fantáziát megmozgató fotókat pedig az Instagram szorgosan megőrzi, a sztárok ugyanis mindig ügyeltek arra, hogy intim testrészeiket cselesen kitakarják.

Nicki Minaj

Legutóbb Onika Tanya Maraj-Petty, azaz Nicki Minaj döntött úgy, hogy ledobja magáról ruháit, és meztelen készít magáról fotósorozatot a születésnapja alkalmából. A rapper múlt héten töltötte be 39. életévét, ehhez dukált az élénk rózsaszín haj és a méretes plüssmackó is.

Gwyneth Paltrow

Az Oscar-díjas színésznő évek óta tartja a hagyományt, minden évben közzétesz magáról valamilyen sokat mutató felvételt a közösségi oldalán. Paltrow idén, amikor a 49. születésnapját ünnepelte, a kádból jelentkezett be, tavaly azonban ezzel a felvétellel örvendeztette meg rajongótáborát. Természetben a természetes szépség:

Liz Hurley

Az Austin Powers-filmek sztárja. sosem idegenkedett attól, hogy megmutassa bájait az Instagram-oldalán. A születésnapja azonban számára is különleges, olyankor mindig szép képeket mutat magáról. Az alábbi felvétel tavaly júniusi, az 55. születésnapján posztolta. Meg kell hagyni, Hurley az elmúlt évtizedekben semmit sem öregedett.

Lindsay Lohan

A színésznő sem az a szégyenlős fajta: amikor a 33. születésnapján ezt a fotót megosztotta, gondoskodott arról, hogy a tükörnél lőtt felvételt megőrizhesse az Instagram, hiszen legintimebb testtájait eltakarta.

Kourtney Kardashian

A háromgyermekes realitysorozat-sztár nem riad vissza attól, hogy anyaszült meztelenül mutassa meg magát. 2019-ben, amikor 38 éves lett, ezt az ízléses, ugyanakkor pikáns felvételt tette ki az Instagramra.

+1: Robbie Williams

Az énekes az élő példa arra, hogy bizony nem csak a nők szeretnek meztelenkedni születésnapjuk alkalmából. Williams ezt a bohókás felvételt még 2015-ben osztotta meg.

(The Sun)