Gyerekként keserédes volt számára a karácsony, ám ma már egészen másképpen éli meg a szeretet ünnepét Singh Viki. Az énekesnő  akit a Farm VIP című reality műsorban is láthattunk, valamint a Dancing With The Stars című produkcióiban is szerepelt – annak idején magányosan ünnepelt. Elvált szülők gyermekeként nagy, családi karácsonyra vágyott.

A Rising Star korábbi csillagának ma a karácsony többnyire munkával telik: általában december 24-én és 25-én is fellép, szeretteit utána látogatja meg.

Gyerekkori emlékei kapcsán elmondta:

Nekem a karácsony gyerekkoromban kifejezetten szomorú ünnep volt, hiszen a szüleim elváltak, és édesapám újranősült. Mi mindig ketten voltunk anyukámmal karácsonykor és mindig arra vágytam, hogy jaj, bárcsak lenne egy szép nagy családom, testvéreim, akik ott vannak velünk szenteste, és nem csak ketten vagyunk, és szomorkodunk, hogy nekünk miért ez jutott, miért ilyen magányosan ünneplünk kettecskén. Miközben az én apukám az új családjával és a két testvéremmel mennyire csodálatosan élnek abban a nagy házban, amiben nekem nem lehet részem, mi meg anyukámmal egyik albérletből a másikba vackolunk, ahol éppen érjük

– emlékezett vissza a Life.hu videójában az énekesnő, aki apukáját és annak új családját mindig karácsony másnapján látogatta meg, ám közben bűntudata volt, hogy édesanyja nem tarthatott vele.

Singh tinédzserként lázadni kezdett, és eldöntötte, hogy nem ünnepel. Egyik évben inkább kocsmatúrára ment a barátaival szenteste, amit visszatekintve ma már borzasztó ötletnek tart.

Az énektanárként is tevékenykedő előadó számára mostani párja, Csepregi Tamás mellett vált valódi ünneppé a karácsony. Kedvenc menüsora is összeállt, amit minden évben elkészít: általában halászlé, valamint almás kacsa, párolt lilakáposzta és tört krumpli kerül az ünnepi asztalra.

Singh Viki számára az ajándékozás is nagyon fontos: minden évben gyűjt rá, hogy valami maradandóval lephesse meg szeretteit.