Egész egyszerűen imádja az anyaszerepet és egyáltalán nem tart egy újabb szüléssel járó fájdalomtól Gal Gadot. A színésznő számárs varázslatos élmény volt, amikor életet adott gyermekeinek.

Az amazonok hercegnőjét, vagyis Wonder Womant alakító színésznő három gyermek büszke édesanyja: férjével, Yaron Vrasanóval a 10 éves Almát, a 4 éves Mayát és a 8 hónapos Daniellát nevelik közösen. Bár mindig nagy gondot fordít arra, hogy magánéletét és csemetéit a lehető legtávolabb tartsa a rivaldafénytől, azt legutóbbi interjújában elárulta: ha tehetné, hetente legalább egyszer szívesen szülne – írja a People magazin.

Imádok szülni! Ha tehetném, hetente egyszer biztosan szülnék. Olyan varázslatos. Az igazat megvallva, mindig kapok epidurális érzéstelenítést, szóval nem jár olyan nagy fájdalommal. Hihetetlen érzés életet adni

– magyarázta az InStyle magazinnak adott interjújában Gadot.

A 36 éves hollywoodi filmcsillag ugyanakkor arról is beszélt, hogy várandósságait nehezen viselte.

Nehezen élem meg a terhességeket. Rosszul vagyok és migrének gyötörnek. Nem vagyok olyan elememben

– árulta el a Halálos iramban című filmek sztárja.

A terhesség fáj

A hazai sztárvilágból is tudunk példát hozni a Gal Gadot által elmondottakra: néhány nappal ezelőtt Rácz Jenő Michelin-csillagos séf felesége, Rácz-Gyuricza Dóra vallott arról, hogy bár sokszor vidámnak tűnik az Instagramon közzétett képein, a terhesség nem mindig móka és kacagás.

Ma nagyon kemény napunk van. Savam az újra a torkomban, és olyan fáradtság van rajtam egész nap, mintha óriási buliban lettem volna egész éjjel. Tegnap valahogy úgy helyezkedett el a kishölgy, hogy azóta a jobb oldalamon gyakran szúró fájásokat okoz. Csak hogy picit belelássatok ebbe a részbe is...vannak szuper napjaim, de néha bizony a terhesség fáj

– magyarázta egy posztjában a fiatal kismama, akinek szavait az Indirekt idézte.