Bár nyitottnak érzi magát egy új kapcsolatra, nem keresi görcsösen a szerelmet Kárpáti Rebeka. A 2013-as Miss Universe Hungary győztese november végén árulta el, hogy szakított párjával, Frohner Ferenccel; s bár együtt tervezték jövőjüket, valahogy "elmentek" egymás mellett. 

A modell nem zárkózik el attól, hogy újra szerelembe essen.

Én már nagyon régóta szeretnék családot, nagyon régóta szeretnék megállapodni. Most tényleg abban vagyok, hogy nyitott vagyok, de addig így nem fogok megállni, egyáltalán nem erőltetem, nem keresem direktbe

– árulta el az RTL Klub Reggeli című műsorában a Jóban Rosszban korábbi szereplője. A fiatalok egyébként a Nyerő Páros legutóbbi évadában is feltűntek, de a döntőig nem jutottak el.

Az influenszer korábban ebben a műsorban beszélt arról is, hogy szakítás ide vagy oda, még mindig nagyon szereti Fecót. A szakításról szóló, ám azóta már letörölt Instagram-posztban azt írta, őszintén szerette volna, ha ő lesz az, akinek gyermeket szülhet.

Nem volt tányérdobálás, harmadik fél, semmi ilyesmi. Egyszerűen csak elmentünk egymás mellett. Két vállalkozás, nagyon nehéz helyzeteken vagyunk túl. Kitartottunk egymás mellett, de most valahogy elfáradtunk ebben. A köztünk lévő szeretet és tisztelet megmarad a jövőben is, csak egy másik szintre lépett

mondta Kárpáti, akiről a napokban az is kiderült, hogy családállító terapeutához jár, és hogy csak olyan férfit keres maga mellé, akivel jobbá válhat.

Ön szakítás után rögtön új párt keres magának?