Egy igazi paradicsomi helyen, az istenek szigetének tartott Balin vészeli át a telet Horváth Éva. A modell-műsorvezetőnő múlt héten jelentette be, hogy családjával egy időre elhagyják Magyarországot, ám akkor még csak sejtelmesen fogalmazott arról, miért tartják fontosnak, hogy elköltözzenek.

Az egykori szépségkirálynő az Évi Édenkertje című videósorozat legújabb epizódjában indokolta meg ezt a döntést. Mint mondja, Balit a második otthonuknak tartják. Első kisfiát, Kristófot egy nemzetközi oviba is beíratja, ahol a szőke, göndör fürtös csemete angolul és indonézül tanul majd.

S bár második gyermeke, Alex még csak négy hónapos, Horváth Éva bátran nekivág az útnak. Mint mondja, mivel többször jártak már Balin, nagyon felkészültek és a szigetet is feltérképezték. Ahogy ő fogalmazott, pontosan tudják azt is, milyen lesz ott majd egy "csecsevővel".

Én ezt a hideget egyáltalán nem bírom, úgyhogy ezért választottunk egy sokkal melegebb desztinációt, ahol egész évben sokkal melegebb van. (...) Nagyon szeretünk itthon is lenni, csak nem szeretjük ezt az időjárást, ezért választottuk a csodálatosan szépséges Balit. Balira több éve visszajárunk, sőt, ki is jelenthetjük, hogy már a második otthonunk. És miért is lesz jó a gyerekeknek Bali? Kristóf négyhónapos volt, amikor először járt Balin Akkor fél évet töltöttünk ott, és hát szerelem volt első látásra. Kristóf azóta igazi balinéz kisfiú lett, imádja a napsütést, szereti, ha kevés ruha van rajta, egy csomó D-vitamint tud magába szívni, állandóan medencézhet, neki ez nagy szerelem. Persze nekünk is. Kristófot egyébként most beíratjuk egy nemzetközi oviba, ahol angolul és indonézül is fog tanulni

– árulta el vlogjában az egykori szépségkirálynő, aki az ausztriai nyaralásukról is mutatott felvételeket.