Rengeteg utánajárást követően döntött úgy Demcsák Zsuzsa, hogy igénybe veszi egy plasztikai sebész segítségét. A műsorvezetőnő egy kendőzetlenül őszinte Instagram-bejegyzésben árulta el követőinek, hogy évek óta játszadozott már egy szépészeti beavatkozás gondolatával, melyre nemrégiben rá is szánta magát.

A Farm VIP háziasszonya a szeme alatti karikák ellen tett, mert úgy érezte, emiatt nem tűnik elég kipihentnek az arca.

Évek óta szemezgettem mindenféle beavatkozásokkal, próbáltam figyelmen kívül hagyni azt a plasztikai nyomást, ami a televíziós műsorvezetőkre, szereplőkre nehezül, de aztán döntöttem. Semmi látványos változást nem akartam, csak az őszinte csodálkozást a felett, hogy milyen kipihentnek tűnök. Pontosan ez történt! Hyaluronsavas feltöltést kaptam, de semmi botoxot, még csak meg sem kísérelt rábeszélni

– magyarázta a műsorvezetőnő, kiemelve: se filter, se photoshop nincs egyik képen sem, csak az elsőn jobb a megvilágítás és dúskál az önbizalomban.

Miért írom mindezt le? Mert rengetegen írtatok, gratuláltatok, amit köszönök! De ez a nem elhanyagolható tényező is benne van a vizuális összképben. És persze azért, mert szerintem hozzám hasonlóan sokan gondolkodtok ti is azon, mit tehettek a külsőtökért, ami változik az évekkel, viszont se sporttal, se étkezéssel nem lehet visszahozni. Nem is kell 20 évesnek kinézni, de lehet 40 felett is ragyogni

– emelte ki a posztban Demcsák Zsuzsa, aki kitért arra is, hogy szerinte mennyire fontos észben tartani, hogy bár szabadon dönthetünk arról, milyen beavatkozásokat vállalunk be, figyeljünk arra is, hogy arcunk a későbbiekben ne egy hamis, insta-ideát tükrözzön vissza.