Sok más híresség mellett nemrég Dwayne Johnson is úgy döntött: beszáll az alkoholpiacra. Ezzel a lendülettel pedig egyből le is körözte a többi hollywoodi sztárt.

A Szikla egy tequilát kezdett forgalmazni hasonlóan Justin Timberlake-hez, George Clooneyhoz és Eva Longoriához. Előbbi Johnsonnal ellentétben Silvert dobott a piacra, utóbbi egy teljes portfólióval állt elő, míg Clooney végül egymilliárd dollárért, azaz 313 milliárd 895 millió forintért megvált saját márkájától.

Rajtuk kívül még Ryan Reynolds szállt be a az alkoholbizniszbe egy ginnel, valamint Kate Hudson egy vodkával.

Sikerek ide vagy oda, Dwayne Johnson mindnyájukat lekörözte Teremana névre keresztelt pikáns nedűjével, amely már az első évében eladási rekordokat döntött: az ital 2020 márciusában került először boltokba, az eladott üvegek száma pedig

most lépte át a 600 ezret, ami Johnson szerint rekordnak számít az első éves eladások tekintetében.

Ehhez képest George Clooney mindössze 170 ezer üveget adott el az általa piacra dobott tequilából, mialatt ő birtokolta a vállalatot.

Johnson az elért eredmények nyomán azt tervezi, hogy a globális piacra is belép. A Roadster szerint minden esélye megvan rá, ismertsége mellett ugyanis a szakértők úgy vélik: a tequila idén még népszerűbb lesz, a kiemelkedő minőség pedig még inkább felértékelődik.